Connect with us

DIVIZIA A1

Echipa de volei de la SCM Zalău s-a despărţit de un jucător

Transferat în vară la SCM Zalău, voleibalistul rus – Egor Popov – nu a rupt gura târgului sub Meseş, iar la început de an, conducerea a ajuns la o înţelegere cu jucătorul şi contractul a fost reziliat pe cale amiabilă

După cv şi după performanţele reuşite la alte echipe la care a evoluat, transferul rusului Egor Popov părea o achiziţie de marcă pentru SCM Zalău. Chiar dacă cele două părţi au ajuns la o înţelegere încă de la începutul lunii septembrie, voleibalistul a ajuns la Zalău doar în octombrie, fiind nevoit să aştepte până ce a intrat în posesia vizei .

Aventura sa sub Meseş a fost scurtă şi s-a terminat după doar trei luni. La finalul turului, conducerea a considerat că pe postul respectiv este nevoie de întăriri şi a optat să aducă un jucător de forţă. În aceste condiţii, contractul cu Egor Popov a fost reziliat pe cale amiabilă, iar rusul a părăsit echipa la început  de ianuarie.

“Am ajuns la un acord cu Popov şi contractul a fost reziliat. Ne-am înţeles pe cale amiabilă, iar jucătorul şi-a primit banii doar pentru cât a muncit la Zalău. Îi mulţumim pentru ce a făcut pentru SCM Zalău în turul de campionat şi îi urăm mult succes în carieră”, a spus managerul Adrian Feher.

Deja Egor Popov a părăsit Zalăul, iar la turneul de la Galaţi, pe postul de secund, SCM s-a bazat pe David Csanad şi Mihai Tarţa.

Înainte de a ajunge la SCM, Egor Popov a jucat în Franţa, la Grand Nancy. A mai evoluat în campionatele din Rusia, Grecia şi Qatar.

“Am ales campionatul românesc pentru că îmi place să călătoresc şi să mă testez şi în alte ligi din lume. Este foarte interesant să nu stai într-un loc şi să cunoşti constant oameni noi şi să vezi cum trăiesc oamenii în ţările lor”, spunea jucătorul în toamnă când a ajuns la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1