Connect with us

Actualitate

Incendiu devastator în Guruslău. O persoană a decedat!

Incendiul a izbucnit la o casă şi s-a manifestat atât în interior cât şi la acoperiş. Din păcate o persoană de sex masculin a fost surprinsă în incendiu, iar la sosirea echipajelor a fost găsită decedată

Un incendiu devastator a avut loc sâmbătă seara în localitatea Guruslău, comuna Hereclean. Incendiul a izbucnit la o casă şi s-a manifestat atât la acoperiş, cât şi în interiorul casei.

Detaşamentul de pompieri din Zalău a fost solicitat să intervină, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul s-a manifestat generalizat.

O persoana de sex feminin a fost asistată la faţa locului de către un echipaj Smurd , însă din nefericire cealaltă persoană de sex masculin a fost surprinsă de incendiu și a fost găsită decedată.

Cauza probabila a incendiului a fost utilizarea necorespunzătoare pentru aprindere a focului a unui combustibil (benzină).

Incendiu şi în Lompirt

Sâmbăta noaptea spre duminica, Punctul de lucru și SVSU Sărmasag au fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la un coșul de fum al unei case din localitatea Lompirt. Cauza probabila de incendiu a fost de natură termică, a ars funinginea depusa în interiorul coșului de fum și a fost deteriorată izolația acestuia.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate