Connect with us

FOTBAL

Robert Rus, rechemat în pregătiri la SCM Zalău

Juniorul va fi prezent la reunirea lotului de luni, după ce şi în vară s-a pregătit cu echipa zălăuană, însă transferul nu s-a mai realizat 

De o pauză compeitiţională liniştită a avut parte SCM Zalău, care nu a mai fost nevoită să facă multe mutări în lot. Doar de un singur transfer a avut nevoie gruparea de sub Meseş, care s-a întărit în compartimentul ofensiv cu Sergiu Pop. Fostul golgheter de la CSC Sânmartin nu va fi însă singura noutate de la reunirea lui SCM Zalău, deoarece antrenorul Marius Paşca aşteaptă la pregătire şi câţiva juniori de prespectivă.

 De la Viitorul Cluj, vor veni doi juniori din 2002 şi 2003, un fundaş şi un mijlocaş lateral, dar SCM Zalău îl aşteaptă în pregătiri şi pe atacantul Robert Rus. Juniorul a activat ultima dată la Dumbrava Gîlgău, dar el aparţine de Rapid Jibou. A fost în pregătiri şi în vară cu SCM Zalău, însă transferul nu s-a mai realizat din diferite motive.

“La reunire vor veni câţiva juniori care se vor pregăti cu echipa. Am avut discuţii cu Robert Rus şi am mai vorbit cu doi juniori de la Viitorul Cluj. Sunt eligibili regulii under pentru următoarele sezoane de Liga a III-a, iar noi trebuie să ne pregătim din timp cu astfel de jucători. Este destul de greu să integrezi un junior într-o echipă de seniori, dar dacă se pregăteşte cu echipa o jumătate de an, nu poate să fie decât benefic. Când vom ajunge să avem grupele noastre de juniori republicani, atunci altfel va fi rezolvată problema jucătorilor under de la echipa de seniori”, a spus Marius Paşca.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL