Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher, după turneul de la Galaţi: “Ne-am atins obiectivul. În meciurile următoare vom fi mai puternici”

După primul turneul al returului, SCM Zalău s-a ales cu 3 puncte, reuşind să câştige al doilea joc cu Unirea Dej. În meciul cu campioana, formaţia zălăuană a cedat cu  0 – 3, însă managerul de la SCM spune că echipa sa nu putea obţine mare lucru, în condiţiile în care formaţia zălăuană a avut şi unele probleme de lot

Primul turneu al returului din Divizia A1 a fost unul dificil pentru SCM Zalău, care a jucat cu Arcada şi Unirea Dej, la Galaţi.

Dacă în meciul cu campioana, SCM nu a avut nicio şansă şi a pierdut cu 3 – 0, în al doilea joc, formaţia zălăuană a reuşit să câştige cu un categoric 3 – 0 în faţa celor de la Unirea Dej.

Victoria l-a mulţumit pe managerul Adrian Feher, care a recunoscut că echipa sa nu putea obţine mai mult de la acest turneu, în condiţiile în care SCM s-a confruntat cu unele probleme de lot.

“Mă bucură cele 3 puncte obţinute în turneul de la Galaţi. Am avut unele probleme de lot, iar Leo a jucat cu dureri la spate, în timp ce Csanad a acuzat şi el unele probleme. Cu Arcada nu am putut emite pretenţii şi a fost un eşec categoric, neavând lotul valid. Îi felicit pe jucători, pentru că s-au mobilizat în meciul cu Unirea Dej, fiindcă cele 3 puncte erau vitale. Ne-am atins obiectivul la turneul de la Galaţi. Dacă am fi reuşit să obţinem ceva din meciul cu Arcada, era un bonus pentru noi”, ne-a declarat Adrian Feher.

Pentru următorul turneu, cel de la Cupa României, SCM Zalău îl va putea avea la dispoziţie şi pe secundul Charapovic, jucător transfera în urmă cu câteva zile.

” Odată cu sosirea lui Charapovic, vom fi mai puternici, iar în acest campionat cred că putem să prindem primele 4 locuri. Noi dacă vrem să ajungem la turneul pentru locurile 1 – 4 trebuie să câştigăm cu echipele de la locul 4 în jos. Noi avem un proiect pe termen mediu şi dacă vom prinde un loc de cupă europeană la final de sezon, va fi extraordinar”, a mai spus Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1