Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău a surclasat-o pe Unirea Dej

După ce vineri a pierdut cu 0 – 3 duelul cu campioana Arcada, formaţia zălăuană a arătat o altă faţă în partida cu Unirea Dej. În faţa unui adversar de un nivel inferior, SCM a defilat şi a câştigat cu un categoric 3 – 0, reuşind prima victorie din retur

Cel mai important meci pentru SCM Zalău, de la turneul de la Galaţi, a fost cel de sâmbătă, cu Unirea Dej. În acest meci, gruparea zălăuană şi-a propus cele 3 puncte, pe care le-a obţinut fără nicio problemă, gruparea de sub Meseş reuşind să îşi adjudece categoric toate cele trei seturi.

Începutul primul set a fost mai dificil pentru zălăuani, deoarece Unirea a început în forţă şi scorul era 0 – 4, când Sorin Pop a cerut primul time-out. Dejenii au avut chiar şi 0 – 6, dar Leo a făcut primul punct pentru SCM şi formaţia zălăuană şi-a intrat în joc. SCM s-a apropiat la două puncte, 7 – 9, moment în care antrenorul Unirii a cerut time-out. Ultima dată când tabela a indicat avantaj pentru Unirea în primul set s-a întâmplat la 13 – 14, dar SCM Zalău a întors rapid tabela şi chiar s-a desprins la 19 – 16. Din acel moment, gruparea de sub Meseş nu a mai putut fi ajunsă şi de la 21 – 19, Zalăul a punctat de patru ori la rând şi a câştigat primul set.

În setul doi, SCM Zalău s-a desprins din debut şi a avut 7 – 1! La 11 – 4, antrenorul Marius Dascălu a cerut time-ou, însă fără prea mare efect, deoarece Unirea nu a putut opune rezistenţă. Diferenţa a crescut şi la nouă puncte, iar în final, SCM a câştigat setul doi cu 25 – 17.

Deşi setul trei a început sub semnul echilibrului, tot SCM Zalău a fost echipa mai exactă, reuşind să se desprindă la 9 – 6. Marius Dascălu a solicitat întreruperea jocului, dar clujenii nu au avut şansă de izbândă nici în acest set. Gruparea de sub Meseş a fost prea montată să câştige meciul în trei seturi, ceea ce s-a şi întâmplat. S-a terminat 25 – 16, iar echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr a reuşit prima victorie din retur.

De la SCM Zalău, cele mai multe puncte le-a reuşit Andrei Mihalescu (15 la număr), fost jucător la Unirea Dej. În schimb, în echipa adversă, cel mai bun jucător a fost un zălăuan – Tudor Magdaş – care a reuşit 12 puncte.

SCM Zalău – Unirea Dej 3 – 0 (19, 17, 16)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1