Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu s-a înţeles cu un mijlocaş ce a jucat în Liga a II-a. Urmează un atacant!

Pentru a doua parte de campionat, gruparea de sub Măgurăvrea să îşi întărească lotul şi este pe cale să parafeze primul transfer, un mijlocaş care în urmă cu două sezoane a jucat la Energeticianul, iar în toamnă a fost la Sănătatea. În aceste zile, conducerea discută şi pentru transferul unui atacant

Dacă în vară a fost presată de timp pentru a-şi forma un lot pentru Liga a III-a, în această iarnă, Sportul Şimleu nu s-a mai grăbit să facă achiziţii.

Pentru a doua parte de campionat, Sportul Şimleu are nevoie de întăriri, în special în compartimentul ofensiv, iar în acest  sens, în ultima perioadă, conducerea a căutat soluţii. Preşedintele Ioan Gurzău, împreună cu antrenorul George Zima au analizat toate variantele, iar în ultimele zile au reuşit să ajungă la un acord cu un fotbalist ce a evoluat şi în Liga a II-a.

Deocamdată, numele nu a fost dat publicităţii până la semnarea actelor, însă este vorba de un mijlocaş defensiv care a jucat  şi în Liga a II-a, la Energeticianul.

George Zima a fost cel care l-a convins pe jucător să vină la Şimleu, după ce în prima parte a sezonului, acesta a evoluat tot în Liga a III-a, la Minaur Baia Mare şi apoi la Sănătatea Cluj.

Sportul Şimleu este pe cale să transfere şi un atacant, tot cu experienţă, care a jucat în Liga a III-a. Discuţiile sunt avansate şi s-ar putea finaliza în zilele următoare. “Cu siguranţă vom transfera un atacant, care să ne ajute. În cazul în care vor fi jucători ce vor pleca de la Şimleu, atunci vom opta şi pentru alte transferuri”, spune antrenorul.

Rămâne situaţia incertă în cazul lui Bodis Norbert şi Codruţ Ardelean, care se va rezolva până la reunirea lotului, programată peste două săptămâni.

“Ne-am înţeles cu un mijlocaş defensiv şi mai avem discuţii cu un atacant. Este jucător care a lucrat cu mine  la Energeticianul, unde a jucat meci de meci în Liga a II-a. Este un jucător de calitate şi un profesionist”, a spus antrenorul George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL