Connect with us

FOTBAL

Vlad Opriş: “Mă bucur că m-am întors la Şimleu. Sper să facem o treabă cât mai bună”

Şimleuanul va avea dublu rol la echipa de sub Măgură, unde va fi jucător, cât şi antrenor secund. Revenirea pe gazon se va produce doar spre final de retur, deoarece jucătorul vine după o perioadă dificilă în care a fost accidentat

La doar 24 de ani, Vlad Opriş are un cv bogat. A jucat la echipe importante din Liga a III-a, precum CSM Sighetu Marmaţiei, Unirea Jucu şi ACS FC Recea, dar are zeci de meciuri şi în Liga a II-a  la Juventus Bucureşti, CS Baloteşti, Foresta Suceava sau Luceafărul Oradea.

Ultima dată a fost la ACS FC Recea, cu care a ratat barajul pentru Liga a II-a din cauza unei accidentări. În 2020, Vlad Opriş a jucat doar un singur meci, în martie, după care a fost nevoit să facă o pauză şi chiar să se opereze la genunchi.

Problemele mai dificile au trecut, iar acum şimleuanul urmează un program de recuperare şi este gata să revină pe gazon în primăvară. De data aceasta în tricoul lui Sportul Şimleu, club la care s-a transferat în această iarnă şi unde a fost numit şi antrenor secund.

“În mare parte mi-am revenit şi abia aştept să intru pe teren. În plus, cu această ocazie îl voi ajuta şi pe George Zima şi sper să facem o treabă cât mai bună. Mai am încă de muncă cu recuperarea, dar sper ca spre final de retur să fiu apt din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Vlad Opriş.

Fotbalistul va avea ocazia să joace pentru prima dată la o echipă de seniori din Şimleu. Chiar dacă este şimleuan, Opriş a plecat de acasă încă din vremea junioratului.

“Mă bucur că pot să fac parte din această echipă pentru că sunt şimleuan. Era cumva normal să mă întorc la Şimleu. Am plecat de mic de acasă şi acum vor fi primele mele meciuri la seniori pentru o echipă din Şimleu. Acest oraş merita o echipă în Liga a III-a”, a spus Vlad Opriş, noua achiziţie a Şimleului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL