Connect with us

FOTBAL

ACS FC Chieşd, după modelul echipelor mari. Clubul şi-a cumpărat microbuz!

Primăria Chieşd a alocat clubului sportiv 50.000 de lei, bani destinaţi pentru achiziţia unui mijloc de transport adecvat pentru transportul echipei la meciurile din deplasare. Microbuzul va putea fi închiriat şi pentru alte activităţi de către ACS FC Chieşd

Ani la rând, administraţia locală din Chieşd a investit şi în sport, în special în echipa de fotbal, care a avut rezultate notabile în competiţiile judeţene. Asta deşi majoritatea jucătorilor din lot sunt localnici. Primăria Chieşd şi-a dat interesul pentru ca echipa să aibă condiţii bune pentru nivelul în care activează şi chiar în finalul anului 2020, administraţia locală a alocat 50.000 de lei clubului sportiv.

Banii au fost destinaţi pentru achiziţia unui mijloc de transport adecvat pentru transportul echipei la meciurile din deplasare. Microbuzul – un Iveco cu 20 de locuri –  a şi fost achiziţionat, iar acum se fac demersurile pentru ca mijlocul de transport să fie înmatriculat.

Chiar dacă aparţine clubului sportiv, microbuzul va putea fi închiriat şi pentru alte activităţi, în special pentru diferite excursii care se organizează pentru elevii şi copiii din comună.

 ACS FC Chieşd este printre primele cluburi din ligile judeţene din Sălaj care şi-a achiziţionat un microbuz. În trecut, o situaţie de genul s-a mai întâlnit la Luceafărul Bălan, care a avut propriul autocar pentru deplasările la meciuri. Între timp, formaţia din Bălan s-a desfiinţat, după ce în urmă cu 2 ani a câştigat Liga a V-a.

Alte echipe din Sălaj apelează la microbuzul şcolar sau la mijloace de transport ce aparţin de primării, dar sunt şi cluburi care au contractat serviciul de transport cu firme de specialitate.

Echipa de fotbal din Chieşd se va putea bucura de acest mijloc de transport odată cu reluarea competiţiilor destinate sportivilor amatori. Din cauza pandemiei de coronavirus, Liga a IV-a este într-o pauză prelungită din martie 2020, dar sunt speranţe că această perioadă grea fără fotbal se va termina în primăvară.

”Am considerat că este necesar să achiziţionăm un astfel de mijloc de transport. Până acum, jucătorii echipei de fotbal se grupau în mai multe maşini pentru a merge în deplasare la meciuri, dar acum toţi vor face deplasare cu acest microbuz. Acest mijloc de transport va putea fi închiriat pentru diferite excursii ocazionale, astfel încât clubul sportiv să aibă un profit de pe urma acestui microbuz”, ne-a declarat primarul Leontin Chiş.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL