Connect with us

LIGA a II-a

“Scânteia” de la minifotbal. Au avut loc primele meciuri şi antrenamente în vederea reluării competiţiilor!

Cu respectarea normelor în vigoare, echipele pot organiza antrenamente, chiar şi jocuri de pregătire. În primele săptămâni din acest an cinci echipe şi-au reluat activitatea, iar BT Royal a organizat un antrenament, în timp ce Dia Guard, Dandonia, Stelya Brădet şi Salvarea Zalău au susţinut şi jocuri de verificare


Minifotbalul, un sport atât  de îndrăgit şi practicat în Zalău se află pe linie moartă din martie 2020. Pandemia de coroanavirus a dat peste cap sezonul 2019 – 2020, care a fost îngheţat, iar toţi cei implicaţi au avut speranţe că totul va reveni la normal odată cu startul sezonului 2020 – 2021.

Campionatele de minifotbal urmau să înceapă în toamna anului trecut, dar din cauza restricţiilor în vigoare, sporturile de la amatori nu au putut fi pornite, fără respectarea acelui protocol medical, care prevede testarea obligatorie tot la 14 zile.

În acest sens, pauza fără minifotbal s-a prelungit şi deja sunt 10 luni fără competiţii oficiale.

Totuşi, unele echipe au ţinut să se pregătească şi în această perioadă şi chiar să susţină partide de verificare, însă au trebuit să ţină cont de un aspect important: respectarea normelor în vigoare în ce priveşte organizarea activităţilor sportive în perioada de pandemie.

“Scânteia” din 2021 a fost declanşat de către cinci echipe. BT Royal a făcut un antrenament, dar au avut loc şi două jocuri de verificare între Dia Guard – Dandonia şi Stelya Brădet – Salvarea Zalău.

Sunt aşteptate şi alte echipe la mişcare, mai ales că bazele sportive sunt deschise chiar şi acum când în municipiul Zalău, rata de infectare a depăşit 3 la mia de locuitori. Se pot organiza în continuare antrenamente şi jocuri de pregătire, cu respectarea normelor în vigoare.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 ianuarie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA a II-a