Connect with us

Sporturi

Bogdan Silaghi, locul 1 la primul turneu din 2021 de la Transilvania Tenis Club

După un meci disputat, tânărul tenismen pregătit de Constantin Carp a reuşit să se impună în finală în faţa lui Darius Matei


Anul nou nu putea începe altfel decât cu un turneu la cea mai modernă bază sportivă de tenis din judeţul Sălaj. După turneele găzduite în luna decembrie, la Transilvania Tenis Club a avut loc şi primul turneu din 2021.

Sâmbătă, 9 ianuarie s-a desfăşurat turneul Kids Trophy, la startul căruia s-au aliniat nu mai puţin de opt tineri jucători cu vârsta de până la 12 ani.

Cei opt tineri tenismeni au fost repartizaţi în două grupe, urmând ca cei doi câştigători să se înfrunte în marea finală.

Grupa A a fost câştigată de Bogdan Silaghi, în timp ce în Grupa B s-a impus Darius Matei. Astfel, cei doi s-au întâlnit în marea finală, oferind un meci foarte disputat.

În cele din urmă, Silaghi s-a impus în două seturi, scor 5 – 3, 4 – 2, adjudecându-şi astfel marele trofeu al primului turneu de la Transilvania Tenis Club din 2021.

În finala mică s-au întâlnit ocupanţi locurilor secunde din ambele grupe. Biro Antonia, singura fată din acest turneu a făcut faţă cu brio băieţilor şi a ocupat locul 4. Antonia a fost învinsă în finala mică de către Eduard Păcurar.

Pe locurile 5 – 8 s-au clasat Elekes Mihaly, Maior Ferenc, Matei Galiş şi Daniel Boda.

De precizat este faptul că toţi participanţii acestui turneu se antrenează pe terenurile de la cea mai modernă bază de tenis din Sălaj, respectiv Transilvania Tenis Club.

Darius Matei, Antonia Biro, Elekes Mihaly şi Maior Ferenc sunt pregătiţi de către anrenorul Mihai Anca, în timp ce Bogdan Silaghi, Eduard Păcurar, Matei Galiş şi Daniel Boda se antrenează sub îndrumarea lui Constantin Carp.

Pentru efortul depus, cei de pe podium au fost răsplătiţi cu trofee şi diplome.

Organizarea turneului şi arbitrajul a fost asigurat de Andrei Brisc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Sporturi