Connect with us

Actualitate

SC Avril SRL împarte succesul cu comunitatea prin donații generoase către Spitalul Județean Zalău

Doar în ultimii doi ani, firma de construcții administrată de Ioan Savu a donat către cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj 31.300 de lei pentru aparatură medicale și echipamente


​Recunoscută pentru capacitatea de a aborda și a duce la bun sfârșit mari lucrări de construcții de calitate în toată țara, inclusiv în județul Sălaj, firma SC Avril SRL și-a făcut un obicei din a împărți succesul său cu comunitatea.

Administratorul firmei, Ioan Savu, este și el cunoscut pentru calitatea lui de a fi orientat spre nevoile oamenilor.

Pe parcursul anului 2019 a făcut o serie de donații consistente către Spitalul Județean de Urgență Zalău, pentru achiziționarea de aparatură performantă și echipamente medicale.

​O donație importantă a fost făcută către Secția Neonatologie, unde SC Avril a direcționat suma de 13.078 de lei pentru achiziționarea unui monitor pentru funcții vitale “Efficia CM 12 Basic Philips”.

​O altă donație consistentă a fost pentru Secția Cardiologie și Secția Neurologie. SC Avril a donat 7.745 lei pentru achiziționarea a 8 frigidere la Cardiologie și 5.024 lei pentru achiziția a 5 frigidere la Neurologie.

​SC Avril SRL a mai sponsorizat Spitalul Județean cu suma de 5.477 lei pentru achiziționarea de licențe Windows 10 profesional și echipament hardware.

​În total, către Spitalul Județean au mers de la SC Avril SRL 31.300 de lei pentru aparatură medicale și echipamente.

SC Avril SRL – o companie în continuă ascensiune

​AVRIL este prezentă pe piaţa din România din anul 1992. și şi-a concentrat activitatea pe izolaţii termice, hidrofuge şi refractare, protecţii anticorozive, construcţii civile şi industriale.

​Odată cu trecerea în noul mileniu, s-a decis extinderea domeniului de activitate, pe toate planurile în constructii.

Scopul este satisfacerea tuturor exigentelor clienţilor într-un timp cât mai scurt, prin folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate astfel încât să se ajungă la performanţe maxime.

Lucrările finalizate şi în curs de execuţie sunt răspândite în toată ţara.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate