Connect with us

DIVIZIA A1

Ianuarie, lună plină pentru SCM Zalău. Voleibaliștii ar putea disputa 6 meciuri în doar 2 săptămâni!

Pe lângă turneul de la Galaţi, unde va juca două partide, formaţia zălăună mai participă în luna ianuarie la turneul Cupei României, unde va juca încă din prima fază, iar dacă va ajunge până în finală va bifa patru partide

Turul Diviziei A1 s-a disputat sub formă de turnee, renunţându-se la etapele săptămânale din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Tot sub formă de turnee se va disputa şi a doua parte de campionat, care va cuprinde cinci turnee, primul fiind programat chiar la finalul săptămânii viitoare.

Turneele sunt programate tot la două săptămâni, astfel încât jucătorii să se poată reface. Având în vedere programarea turneelor tot la două săptămâni, în cazul unor jucători depistaţi pozitiv cu COVID-19, aceştia vor rata doar câte un singur turneu, nu cum s-a întâmplat în toamnă, când voleibaliştii cu coronavirus au ratat chiar şi două turnee. Asta deoarece au fost unele turnee între care pauza a fost doar de o săptămână.

Primul turneu al anului, în fieful campioanei

Divizia A1 va reveni în actualitate după o singură lună de pauză, iar primul turneu este programat în perioada 15 – 17 ianuarie. Pentru SCM Zalău, primul turneu din retur va însemna o deplasare lungă, la Galaţi, acolo unde va juca cu campioana Arcada şi cu Unirea Dej.

Cupa României, la… foc automat

Luna ianuarie va fi una plină pentru gruparea de sub Meseş, care la final de lună va debuta în Cupa României. Întreaga competiţie se desfăşoară pe durata a 4 zile şi are loc la Cluj-Napoca, unde sunt programate partidele din Faza I, cele din sferturi, semifinale, dar şi finala.

Competiţie debutează pe 28 ianuarie, când SCM Zalău va juca cu “U” Cluj, iar dacă se va califica mai departe, în sferturi se va duela cu SCMU Craiova. Pe 30 ianuarie sunt programate semifinalele, iar în 31 are loc finala, astfel că dacă va ajunge în ultimul act, SCM Zalău va contabiliza patru jocuri la această competiţie.

După turneul Cupei României va urma o pauză de două săptămâni până la al doilea turneul din reutrul Diviziei A1. Acesta este programat în perioada 12 – 14 februarie, când SCM Zalău urmează să joace cu “U” Cluj şi SCM Craiova.

 Va fi singurul turneu din retur pe care îl va găzdui echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr.

Vor mai urma deplasări la turneul de la Baia Mare, la turneul organizat de Steaua şi la ultimul turneu din retur, care va fi găzduit de Dinamo.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1