Connect with us

Actualitate

FOTO. Amănunte despre accidentul grav de la Zimbor. Şoferiţa a decedat

Evenimentul rutier s-a petrecut în localitatea Zimbor, în apropierea Postului de Poliţie, unde un autoturism AUDI s-a izbit de un cap de pod

În jurul orei 14.30, un autoturism AUDi A3 înmatriculat în judeţul Sălaj a fost implicat într-un eveniment soldat cu o victimă.

Conform martorilor, maşina rula dinspre Zalău spre Cluj-Napoca. La un moment dat, tocmai în apropierea Postului de Poliţie din Zimbor, autoturismul condus de o femeie ar fi încercat o manevră de depăşire. Din faţă, însă, venea un alt autoturism. Se pare că şoferiţa s-a panicat şi a încercat să evite un impact frontal şi a părăsit carosabilul, ajungând într-un cap de pod. În urma impactului, maşina s-a răsturnat, iar conducătorul auto a suferit un stop cardiorespirator.

“Nu am văzut momentul în care maşina a lovit capul de pod, însă am ajuns rapid la faţa locului, undeva la nici 150 de metri de Postul de Poliţie. Din păcate, femeia din maşină nu dădea niciun semn de viaţă. Şoferiţa a fost preluată de echipajul SMURD şi au început manevrele de resuscitare”, a menţionat un martor pentru Ştirile din Sălaj.

Să vedem şi punctul de vedere al poliţiei.

“Vineri, 8 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00,  o femeie de 58 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Zalău – Cluj Napoca, la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare,  a acroșat ușor o mașină care circula din sensul opus, după care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat. Cercetările continuă pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate