Connect with us

DIVIZIA A1

O contracandidată a Zalăului la podium schimbă antrenorul la început de an

Aflată doar pe locul 6 în Divizia A1, Dinamo Bucureşti mai speră la medalii, iar în acest sens a făcut o mutare pe banca tehnică chiar înainte de startul sezonului. Locul lui Marian Constantin a fost luat de sârbul Stevan Ljubicic, dar în staff-ul tehnic rămâne şi tehnicianul care în urmă cu câţiva ani o antrena pe Volei Municipal Zalău

La început de sezon, Arcada Galaţi şi Dinamo erau principalele favorite la titlul de campioană în Divizia A1. Dacă Arcada şi-a confirmat statul de favorită şi a terminat turul în fotoliul de lider, Dinamo a avut un parcurs modest şi a încheiat turul doar pe locul 6.

Dinamoviştii sunt la 10 puncte de podium, dar încă mai speră la medalii, iar în acest sens au făcut o mutare pe banca tehnică. Locul lui Marian Constantin a fost luat de un tehnician străin, iar din primele zile ale lui 2021, la Dinamo a ajuns sârbul Stevan Ljubicic.

Marian Constantin – cel care în urmă cu câţiva ani o pregătea pe Volei Municipal Zalău – a rămas în staff-ul tehnic al grupării bucureştene.

Dinamo Bucureşti este o contracandidată a celor de la SCM Zalău la podium. În meciul din tur disputat la Zalău, echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr a câştigat cu 3 – 0, dar are în faţă un retur mult mai dificil, în condiiţile în care opt meciuri din 10 le va susţine în deplasare.

Divizia A1 începe săptămâna viitoare, cu primul turneu programat în perioada 15 – 17 ianuarie. SCM Zalău va juca la Galaţi cu Arcada şi Unirea Dej, iar Dinamo va juca pe teren propriu cu Steaua şi CSU Vest Timişoara.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1