Connect with us

Actualitate

Dr. Alin Goron, prima persoană vaccinată la Jibou

Directorul medical de la Spitalul Orăşenesc Jibou a fost prima persoană care s-a vaccinat în centrul de vaccinare nr. 1 din Jibou


Ziua de 4 ianuarie este o zi istorică pentru Sălaj, după cum exaclamau autorităţile locale, fiind ziua în care a început campania de vaccinare anti-COVID-19 în Sălaj.

Peste 800 de doze de vaccin au fost împărţite în cele patru centre de vaccinare, Zalău, Jibou, Şimleu Silvaniei şi Crasna.

La Zalău şi la Jibou a început campania de vaccinare luni, în timp ce în celelalte două centre a început o zi mai târziu.

Dacă situaţia de la Zalău a fost comunicată deja, la Jibou, primul cadru medical care s-a vaccinat a fost Alin Goron – doctor pneumolog, actualul director medical de la Spitalul Orăşenesc Jibou.

Au urmat dr. pediatru Livia Inceu, asistent şef Ureche Valer, dar şi managerul Spitalului Orăşenesc Jibou, Corina Micle, dr. Monica Pop, precum şi alte persoane.

Centrul de vaccinare din Jibou se află în ambulatoriu de specialitate, în Piaţa 1 Decembrie, vizavi de Primărie.

“Am ţinut neaparat ca directorul medical să fie primul pentru că este un doctor implicat şi foarte apreciat atât la nivelul colegilor, cât şi la nivelul oraşului. Este un medic tânăr, are iniţiativă şi este foarte apreciat. Tot colectivul de la Spitalul Orăşenesc Jibou este super. Campania s-a desfăşurat bine şi nu au existat reacţii adverse până în prezent. Peste 70 la sută din personalul medical s-a vaccinat. Medicii de pe secţie au informat personalul medical în prealabil despre vaccinare, despre beneficii, despre implicaţii şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care noi am avut un procent crescut de vaccinare a personalului medical. Toţi medicii din spital au fost foarte implicaţi în campania această de informare şi conştientizare. Pe această cale ţin să le mulţumesc tuturor pentru devotament şi implicare”, a declarat Corina Micle – pentru Ştirile din Sălaj.

Dr. Monica Pop şi dr. Livia Inceu se ocupă de centrul de vaccinare.

Totodată, Rareş Comănescu – medic rezident, anul 4 la medicina de urgenţă UPU Cluj şi-a rupt din timpul liber pentru a dat o mână de ajutor medicilor din Jibou în această campanie de vaccinare.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate