Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău, programată la două turnee în Divizia A2

După ce în 2020 nu a jucat niciun meci, formaţia zălăuană şi-a amânat debutul în acest sezon şi va juca doar în ianuarie şi februarie, în cadrul celor două turnee programate de Federaţie pentru retur


Sistemul competiţional s-a modificat şi la Divizia A2, renunţându-se la etapele săptămânale, în favoarea turneelor. În Seria Vest, acolo unde activează şi Volei Club Zalău, în noiembrie – decembrie au fost programate trei turnee, dar până  la urmă s-au jucat doar două dintr ele.

La niciunul dintr ele, formaţia zălăuană nu a participat. La turneul organizat la Arad, Volei Club  şi-a motivat absenţa din cauza restricţiilor în care se afla Zalăul în perioada respectivă, însă cu toate acestea,  rezultatul jocului cu Pro Volei Arad s-a decis la “masa verde”.

Ultimul turneu din 2020 a fost programat în perioada 11 – 13 decembrie, dar gruparea condusă de Gabriel Terheş a stat, deoarece în cadrul acestui turneu au participat doar CSS CNE Lapi Dej, Oţelul Roşu şi ProVolei Arad.

Debutul formaţiei zălăuane în competiţie va fi  până la urmă în ianuarie, când Volei Club Zalău va participa la două turnee.

Cel puţin aşa a anunţat Federaţia Română de Volei, care a stabilit programul pentru retur.

Primul turneu este programat în perioada 29 – 31 ianuarie, când se vor disputa trei etape, iar al doilea turneu din retur a fost fixat pentru perioada 12 – 14 februarie, când sunt programate două runde.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2