Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal, după ce a semnat cu “Bătrâna Doamnă!”: “Am ajuns la o echipă cu un palmares bogat”

După perioada excelentă petrecută în campionatul Lituaniei, Liviu Antal a revenit în Liga 1, acolo unde va juca pentru UTA Arad


Liviu Antal a avut o perioadă excelentă în campioantul Lituaniei, acolo unde a fost golgheterul celor de la Zalgiris Vilniaus, echipă alături de care a câştigat Cupa şi campionatul în sezonul trecut.

Însă, fotbalistul şimleuan şi-a dorit să revină în campionatul românesc şi în cele din urmă a semnat cu UTA Arad.

“Mă bucur că am ajuns la o astfel de echipă, cu un palmares bogat în fotbalul românesc şi cu nişte fani care sunt sigur că abia aşteaptă să ne susţină pe noul stadion. Chiar dacă este o echipă nou-promovată, UTA este un club de tradiţie. Cu siguranţă,  nu vom avea un sezon uşor, dar important să mergem toţi pe acelaşi drum şi să avem rezultate bune”.

Liviu Antal

Fotbalistul a fost dorit şi de alte echipe din Liga 1, dar a avut şi oferte din străinătate, însă a preferat să semneze cu arădenii.

“Au fost discuţii şi cu alte echipe, dar nu s-au concretizat. Am renunţat să mai merg în străinătate şi am ales UTA pentru că oamenii de aici m-au dorit foarte mult, iar acest lucru contează foarte mult pentru mine”, ne-a spus fotbalistul şimleuan.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL