Connect with us

AUTOMOBILISM

Premiu special pentru Szabo Robert, sălăjeanul ce face furori în lumea sportului cu motor

Pilotul sălăjean ţine steagul sus pentru automobilismul sălăjean, fiind premiat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj pentru rezultatele foarte bune obţinute la Rally Sprint în anul 2020, acolo unde a câştigat toate etapele disputate, fiind în aşteptarea titlului de campion absolut. În această lună se desfăşoară ultima etapă de campionat


Szabo Robert este campion absolut la Rally Sprint în anul 2019 şi aproape campion absolut la Rally Sprint şi în 2020. O singură etapă îl mai desparte de acest titlu. Având în vedere anul diferit, Campionatul de Rally Sprint a suferit modificări şi s-au disputat doar trei etape în 2020, urmând ca în această lună să aibă loc o ultimă etapă.

Însă, primele trei etape au fost câştigate de Szabo Robert, astfel că sălăjeanul, teoretic, ar trebui doar să se prezinte la ultima etapă pentru a-şi consolida locul 1.

Până la momentul în care să fie desemnat şi oficial ca noul campion din Rally Sprint, Szabo Robert a primit o altă distincţie. Pentru rezultatele sale bune în Rally Sprint şi VTM, pilotul sălăjean a fost răsplătit cu un premiu special de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj. Instituţia condusă de Adrian Fărcaş i-a oferit o plachetă şi o diplomă în semn de recunoştiiţă pentru faima adusă judeţului Sălaj prin rezultatele sale.

Planuri pentru anul 2 0 2 1

Odată finalizată etapa din această lună, cei  de la ACR Satu Mare se gândesc să pună la punct calendarul competiţional pentru acest an, atât la Rally Sprint, cât şi la VTM (Viteză Traseu Montan). Însă, pentru 2021, pilotul are în plan să participe şi la raliu.

“O să merg să achiziţionez o maşină de raliu pentru a putea participa la astfel de concursuri. Să sperăm că vom avea numele nostru sau al Zalăului între numele mari ale motorsportului naţional sau internaţional”, ne-a spus Szabo Robert.

Odată achiziţionată maşina, el ar putea participa la Naţionalele de Viteză în Coastă.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in AUTOMOBILISM