Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal revine în Liga 1 din România!

După mai bine de trei ani petrecuţi în Lituania, şimleuanul a decis să revină în România şi va evolua din nou în prima ligă. Mijlocaşul de 31 de ani a ales să joace pentru UTA, formaţie cu care a şi semnat un contract pe un an şi jumătate

Din vara anului 2017, Liviu Antal a jucat în Lituania, pentru Zalgiris, unde a avut prestaţii excelente. A câştigat o Cupă, o Supercupă, iar în noiembrie şi-a trecut în palmares şi titlul de campion al Lituaniei. În plus, şimleuanul a avut şi realizări personale, fiind golgheterul campionatului în 2018, când a marcat 23 de goluri.

A devenit cel mai bun marcator din istoria celor de la Zalgiris, club cu care şi-a încheiat contractul la finalul anului 2020. Şimleuanul a fost dorit în continuare de către Zalgiris, însă după mai bine de trei ani petrecuţi în Lituania, fotbalistul de 31 de ani a decis să revină în prima ligă din România.

În primele zile din 2021, Liviu Antal a şi bătut palma cu UTA Arad, formaţie cu care a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate.

Liviu Antal va juca din nou în România, unde ultima dată a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, în 2017.

Antal este al treilea transfer al iernii la UTA, după brazilianul Roger şi Modestas Vorobjovas, un internaţional din Lituania. Înainte de Crăciun, UTA a făcut curăţenie în lot şi a renunţat la şase jucători care nu au mai fost pe placul antrenorului Laszlo Balint. Printre cei care au fost puşi pe liber se află şi sălăjeanul Vlad Morar.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 6 ianuarie

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL