Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu şi-a făcut programul de pregătire. Şase meciuri amicale pentru echipa lui George Zima

Gruparea de sub Măgură se va reuni pe data de 1 februarie şi până la reluarea campionatului şi-a programat şase partide de verificare, majoritatea adversarilor cu care se vor duela şimleuanii fiind echipe de Liga a III-a


Liga a III-a este într-o pauză prelungită, până pe 13 martie, când este programată prima etapă din 2021 şi a doua din retur. Până atunci, echipele au suficient timp să se pună la punct cu pregătirea pentru a se prezenta într-o formă cât mai bună la ultimele opt etape din sezonul regulat.

Aflată pe locul 6 în Seria a X-a, cu 13 puncte acumulate în zece etape, Sportul Şimleu vrea să aibă un parcurs şi mai bun în a doua parte a campionatului. În acest sens, gruparea de sub Măgură va apela şi la câteva întăriri în pauza de iarnă, iar noutăţile din lot vor apărea cel mai probabil pe data de 1 februarie, când este programată reunirea lotului.

Vor fi şase săptămâni de pregătire până la reluarea campionatului,  timp în care nou-promovata şi-a fixat şase meciuri de verificare.

Primul va fi pe 6 februarie, cu Recolta Dorolţ, o echipă din Liga a IV-a Satu Mare, după care vor urma jocuri de verificare cu adversari din Liga a III-a, Crişul Chişineu-Criş, Sănătatea Cluj, Unirea Dej, dar şi o “dublă” cu Luceafărul Oradea. Spre finalul lunii februarie, Sportul Şimleu va efectua şi un cantonament, locaţia urmând să fie stabilită în perioada următoare.

În calendarul partidelor amicale ar putea apărea şi un adversar de Liga a II-a, iar conducerea caută variante. Primul meci oficial din 2021 va fi în deplasare cu CSM Satu Mare, în etapa a XI-a. Până la finalul sezonului regulat, gruparea de sub Măgură va mai juca acasă cu Progresul Şomcuta Mare, Someşul Dej, SCM Zalău şi Gloria Bistriţa, iar în deplasare la CAO Oradea, Luceafărul Oradea şi Minaur Baia Mare.

“Programul de pregătire este în mare parte făcut, dar mai pot apărea modificări. Ne-am dori şi un test cu o echipă de Liga a II-a, dar să vedem dacă apare ceva oportunitate. Vom disputa şase-şapte meciuri de preăgtire în perioada de pregătire”.

Ioan Gurzău – preşedinte Sportul Şimleu

Programul jocurilor de pregătire:

6.02: Recolta Dorolţ – Sportul Şimleu

10.02: Crişul Chişineu-Criş – Sportul Şimleu

13.02: Luceafărul Oradea – Sportul Şimleu

17.02: Sănătatea Cluj – Sportul Şimleu

20.02: Sportul Şimleu – Luceafărul Oradea

03.03: Unirea Dej – Sportul Şimleu 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL