Connect with us

MINIFOTBAL

Memorialul “Radu Gog” continuă şi în 2021, dar sub o altă formă

Tradiţionala competiţie caritabilă ce se organizează la începutul fiecărui an merge mai departe, însă din cauza restricţiilor, turneul de minifotbal va fi înlocuit cu o competiţie de teqball


Pandemia de coronavirus a afectat toate sporturile în 2020, iar  competiţiile de la nivelul amatorilor au în continuare de suferit deoarece ele nu se pot organiza din cauza restricţiilor impuse de autorităţi.

De suferit are şi Memorialul “Radu Gog”, o competiţie tradiţională care se organizează la începutul fiecărui an, în memoria fostului arbitru divizionar.

Până la urmă, Memorialul “Radu Gog” va continua şi în 2021 cu ediţia a XVII-a, dar turneul de minifotbal va fi înlocuit cu o competiţie de teqball, sport ce a prins popularitate şi în judeţul Sălaj.

“Chiar dacă suntem în plină pandemie, Comisia de Organizare a găsit soluţiile necesare pentru ca una dintre cele mai importante acţiuni caritabile din judeţul Sălaj să continue! Având în vedere restricţiile impuse de către autorităţi, ne este imposibil să organizăm la începutul anului 2021 tradiţionalul turneu de minifotbal în sală. Chiar şi aşa, competiţiile sportive nu vor lipsi de la ediţia a XVII-a. Astfel, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un nou sport, unul care prinde din ce în ce mai multă popularitate în lumea întreagă, şi anume teqball-ul”, se arată în comunicatul Comisiei de Organizare de la Memorialul Radu Gog.

Competiţia va fi organizată la două categorii, simplu şi dublu, locaţia urmând a fi stabilită în zilele următoare.

Data de disputare a ediţiei a XVII-a va fi publicată în perioada următoare, însă doritorii pot începe să se înscrie telefonic la nr. 0741.033.239 (Nicu Chiş).

La ediţia a XVII-a, turneul de minifotbal de la Memorialul Radu Gog s-a organizat la open, old-boys şi la juniori. STC Group a fost marea câştigătoare la open, Mobila Şimleu la old-boys, în timp ce la juniori, Spartanii s-au clasat pe primul loc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL