Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Municipal Zalău a dispărut şi din Divizia A2

Fosta campioană s-a înscris în competiţie doar să urmărească unele interese, dar neavând jucători nu a putut participa la turnee şi a fost dată afară şi din liga secundă


Şi Divizia A2 se dispută tot sub formă de turnee în sezonul 2020 – 2021, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi,  iar la startul ligii secunde, două echipe din Zalău erau înscrise în Seria Vest, Volei Club Zalău şi CS Volei Municipal. 

Conducerea fostei campioane a anunţat încă din vară că echipa va continua, deşi a rămas fără susţinere financiară, însă din câte se pare,  cei de la Volei Municipal au urmărit cu totul alte interese prin înscrierea în liga secundă.

S-a sperat la obţinerea unor grile din transferul jucătorilor care mai avea contract cu fost campioană, astfel că acesta a fost motivul pentru care Vasile şi Daniela Coţa au optat pentru înscrierea echipei în Divizia A2.

Până la urmă, Volei Municipal doar a încurcat situaţia din liga secundă, deoarece nu a participat la niciun meci,  neavând lot de jucători. 

În aceste condiţii şi cei de la Federaţia Română de Volei s-au sesizat, iar Volei Municipal a fost ştearsă din liga secundă şi exclusă din toate competiţiile.

În Seria Vest au mai rămas CSS CNE Lapi Dej, CSM Suceava, Volei Club Zalău, Oţelul Roşu şi ProVolei Arad.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2