Connect with us

Politică

Lucian Bode, după ce a preluat Ministerul Afacerilor Interne: “Nu voi uita o clipă că sunt în slujba poporului român”

După ce a condus – cu destul de multe realizări – Ministerul Transporturilor Infrastructurii si Comunicaţiilor mai bine de un an, liberalul a fost numit ministru la Interne, acolo unde vine cu un singur gând: responsabilitate


Lucian Bode este unul dintre cei mai apreciaţi oameni politici. Este deputat de Sălaj, iar în cariera sa politică liberalul a condus Ministerul Economiei în Guvernul Mihai Ungureanu (2012), dar şi Ministerul Transporturilor  în Guvernul Orban.

Cea din urmă funcţie a ocupat-o timp de un an şi două luni, timp în care a reuşit să resusciteze foarte multe proiecte ţinute la sertar de alte guvernări, după cum spune chiar Lucian Bode.

De altfel, munca sa a fost apreciată, deşi Ministerul Transporturilor a fost cedat de PNL către USR-PLUS, în cadrul negocierilor pentru formarea coaliţiei pentru guvernare.

Sălăjeanul nostru nu a rămas pe lângă nici în noul Guvern, Lucian Bode fiind propus şi apoi validat ca Ministru al Afacerilor Interne, în Guvernul Cîţu.

Astfel, înainte de Crăciun, politicianul cu origini în comuna Valcău de Jos a depus jurământul de credinţă şi a preluat portofoliul Ministerului Afacerilor Interne cu un singur gând, cel al responsabilităţii.

“După ce alături de colegii mei din noul Guvern am depus jurământul la Palatul Cotroceni, în faţa Preşedintelui României, Klaus Iohannis, practic am preluat portofoliul de ministru al Afacerilor Interne, funcţie pe care vă asigur că o voi aborda cu aceeaşi responsabilitate, profesionalism şi onestitate de care am dat dovadă până în prezent, indiferent de poziţia sau funcţia pe care am ocupat-o.

Vreau să vă mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-aţi acordat până acum, pentru toată susţinerea dumneavoastră pe care am resimţit-o de-a lungul timpului, asigurându-vă totodată că voi fi în continuare în serviciul public cu seriozitate şi profesionalism. Nu voi uita o clipă că sunt în slujba poporului român!”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Politică