Connect with us

DIVIZIA A1

Anul Nou poate veni cu noutăţi la echipa de volei de la SCM Zalău

Conducerea încearcă să găsească întăriri în această perioadă, iar până la începerea returului, formaţia zălăuană ar putea transfera un voleibalist care să aducă un plus echipei

SCM Zalău a terminat prima parte de campionat pe poziţia secundă în clasamentul Diviziei A1, dar o aşteaptă un retur mult mai dificil, ţinând cont că va juca opt meciuri în deplasare şi doar două pe teren propriu. În acest sens, echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr se pregăteşte chiar şi în perioada sărbătorilor.

Jucătorii au avut liber câteva zile de Crăciun, dar din 27 decembrie au revenit la antrenamente şi se pregătesc până pe 30 ianuarie. De Anul Nou, voleibaliştii sunt liberi în 31 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, dar din 3 ianuarie vor reveni la pregătire.

În această perioadă şi conducerea a fost la treabă, deoarece SCM Zalău îşi doreşte să îşi întărească lotul. Astfel, Anul Nou poate veni cu noutăţi în echipă, iar gruparea de sub Meseş poate  apela la un transfer.

“Ne-am dori să facem un transfer, însă doar dacă vom găsi un jucător care să aducă un plus echipei. Este mai dificil de făcut achiziţii în această perioadă, fiindcă pauza dintre tur şi retur este scurtă. Plus de asta, dacă aducem jucător de prin ţări cu risc epidemiologic, atunci va fi nevoit să stea 14 zile în carantină, iar noi pe 15 ianuarie avem primul turneu. Dacă vom găsi ceva bun şi care să ne ajute, vom face un transfer”, spune Adrian Feher.

În prima parte de campionat, SCM Zalău s-a bazat pe 13 jucători. Şapte voleibalişti români are echipa zălăuană în lot, Mihai Tarţa, Vlad Cuciureanu, Liviu Rîpeanu, Mihai Coasă, Mihail Mărginean, Andrei Mihalescu şi juniorul Cristian Porumb, care este cu “dublă” legitimare de la Academia de Volei “Marius Lazăr”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1