Connect with us

Social

APEL UMANITAR. Ajut-o pe Denisa să revină la o viață normală

Pentru tânăra de 20 de ani, care luna trecută a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, există miracole! Înaintea Sfintelor Sărbători de Iarnă, Denisa – pacienta despre care medicii erau foarte rezervați în ce privește șansele de supraviețuire – a început să își revină!

Speranțele familiei și ale prietenilor s-au aprins, după ce Denisa a început să dea primele semne de revenire! Tânăra din comuna Gârbou a început să își miște degetele de la mâna stângă, aude și a început să își deschidă ochii.

Din zi în zi, starea de sănătate a tinerei se îmbunătățește, iar familia remarcă progrese!

“Starea Denisei este în continuare înspre bine! Merg la ea în fiecare zi și văd tot timpul mici progrese. Acum, mâna stângă o mişcă binişor, strânge din pumn, mă strânge de mână, mi-a pus mâna pe faţă. Nu știu exact, dar cred că mă recunoaşte. Când o strigăm, răspunde, deschizând ochişorii. Mişcă din guriţă, mișcă limba, sunt mici semne, dar sunt progrese. Pentru noi, cei care am văzut-o zi de zi, sunt progrese considerabile. Însă, în continuare, o parte a creierului este afectată și doamna doctor vorbeşte despre faptul că o să fie nevoie de recuperări”, spune fratele Denisei pentru Ştirile din Sălaj.

Apel umanitar pentru oamenii cu suflet mare

Cu toţii aşteptăm ca Denisa să îşi revină, să poată vorbi, să poată mânca, să poată trăi o viaţă cât mai normală. Pentru aceasta, e nevoie de o lungă perioadă de recuperare la diferite centre de specialitate. Aşadar, este nevoie de resurse materiale şi financiare importante.

Ca urmare, familia tinerei a făcut un apel umanitar către cei care o ştiu pe Denisa şi pentru cei cu suflet mare. Pentru cei care doresc să doneze, au fost deschise şi două conturi bancare, unul în lei, iar altul în euro, numele beneficiarului fiind Chiş Ioan Lucian (fratele Denisei) 🙏!

Caffe Millennium a iniţiat campania civică ,,Din suflet pentru Denisa”

Trebuie spus că oamenii nu au rămas indiferenţi, astfel că în conturile familiei Denisei s-a strâns deja o sumă de bani. Pe acest subiect, fratele tinerei chiar a ţinut să mulţumească cu această ocazie patronului de la Caffe Millennium (Bogdan Ilieş), care a iniţiat campania civică ,,Din suflet pentru Denisa”, căreia s-a alăturat şi cunoscutul interpret Ionuţ Coste.

“Ne-a ajutat Bogdan Ilieş, Ionuţ Coste şi toată lumea care a donat. Le mulţumesc în mod special pentru că sunt nişte oameni deosebiţi”, a punctat fratele Denisei.

Conturile bancare pentru campania umanitară

CONT EURO:
RO80BTRLEURCRT0097479601

CONT LEI:
RO06BTRLRONCRT0097479602

NUME BENEFICIAR :
CHIS IOAN LUCIAN

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social