Connect with us

TENIS

Primăria Zalău susţine performanţa. Patrik Bolduţ, premiat cu 10.000 de lei

Autorităţile locale l-au premiat pe puştiul minune al tenisului sălăjean pentru perfromanţa obţinută în cadrul turneului Kider Joy Masters. Elevul lui Sergiu Carp şi-a câştigat dreptul de a participa la turneul internaţional ce va fi organizat de Academia lui Rafael Nadal


Patrik Bolduţ a fost un ambasador al municipiului Zalău şi al judeţului Sălaj. Prin rezultatele sale ne-a făcut cinste, reuşind să câştige turneu după turneu. 

Punctul culminant din acest an a fost momentul în care elevul lui Sergiu Carp s-a impus la Kinder Joy Masters, fapt ce i-a garantat participarea la turneul internaţional ce va fi găzduit de Academia de Tenis a lui Rafael Nadal.

Însă, o astfel de deplasare presupune cheltuieli considerabile, iar părinţii lui Patrik fac deja un efort pentru ca puştiul să se poată pregăti corespunzător şi să participe la turnee.

Astfel, pentru a se putea deplasa la turneul organizat de Rafa Nadal, puştiul a avut nevoie de ajutor, ajutor pe care l-a primit de la Primăria municipiului Zalău.

Ionel Ciunt susţine performanţa, iar pentru rezultatele obţinute de Bolduţ, a propus într-o şedinţă de Consiliul Local ca puştiul să fie recompensat, propunere ce a fost susţinută.

Astfel, în cursul zilei de marţi, Patrik Bolduţ, însoţit de tatăl său au avut o întâlnire cu primarul municipiului, iar Ionel Ciunt i-a acordat lui Patrik un premiu în valoare de 10.000 de lei pentru rezultatul obţinut la competiţia Kinder Joy Masters, dar şi pentru participarea la turneul Kinder Joy Masters Internation, turneu ce va fi organizat de Academia de Tenis a lui Rafael Nadal, în Mallorca.

De asemenea, pentru aportul adus la promovarea Municipiului Zalău, tânărul tenismen beneficiază de acces gratuit la Baza de tenis a Primăriei.

“Este o mândrie pentru noi că un sportiv talentat din Zalău participă la competiţia de la Mallorca. Patrik, suntem alături de tine!”, a transmis Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in TENIS