Connect with us

Actualitate

O femeie de afaceri, victima accidentului mortal din Șimleu Silvaniei

Tragedie în această dimineață la Șimleu Silvaniei. O cunoscută femeie de afaceri din orașul de la poalele Măgurii s-a stins din viață în urma unui accident de circulație.

După ce soțul (n.r. Zamfir Silaghi, care ani buni a fost director general la SC IZOMAT SA Șimleu) decedase, Manuela Silaghi a fost cea care s-a ocupat de afacerile familiei. Cunoscuții spun că familia Silaghi avea afaceri în județul Bihor.

Se pare că marți dis-de-dimineață, Manuela Silaghi mergea spre Aleșd, acolo unde deținea o stație PECO.

O secundă de neatenție a făcut ca mașina pe care o conducea femeia de afaceri să între în coliziune cu roata stângă față a unei semiremorci, care era tractată de un autocamion, condus de un șofer din Bihor.

După impact, jeepul a fost proiectat în șanț și s-a izbit într-un cap de pod.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție. A fost însă în zadar, deoarece șoferița nu a mai putut fi salvată.

În anii ’90, Manuela Silaghi a fost ani buni director general la IGO Șimleu Silvaniei. O perioadă scurtă, după ce societatea s-a închis, Manuela a fost și director comercial la Izomat.

Prietenii spun că Manuela Silaghi era o femeie activă, o femeie harnică și o bună gospodină.

Era mama unui băiat, e vorba de Răzvan Silaghi, cel care o perioadă a fost consilier al lui Radu Căpîlnașiu (în perioada în care acesta a fost primarul municipiului Zalău).

Dumnezeu să o odihnească în pace.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate