Connect with us

Sporturi

Surpriză la old-boys. Daniel Sitaş a câştigat finala cu Cornel Florean

Daniel Sitaş a făcut o finală extraordinară la Old Boys of Transilvania Tenis Club, iar cu o tactică foarte bine pusă la punct a reuşit să treacă în două seturi de numărul 1 naţional la categoria de vârstă +50 de ani


După Top 10 şi Junior Trophy la fete, Baza Transilvania Tenis Club a găzduit şi prima competiţie de veterani.

Înainte de Crăciun, prof. Ştefan Andrei Welther a fost director de turneu la Old Boys of Transilvania Tenis Club – Cupa de Iarnă.

A fost o prezenţă numeroasă la această competiţie, însă, în careul de aşi au ajuns doar cei mai buni.

Daniel Sitaş a fost într-o formă de zile mari la acest turneu, iar în semifinale a reuşit să treacă de Ioan Hodrea, în timp ce Cornel Florean a câştigat duelul din semifinale cu Alin Mercea. În duelul pentru locul 3, Ioan Hodrea a câştigat cu Alin Mercea, asigurându-şi locul de pe podium.

Cei care au pierdut în primul tur, s-au luptat pe tabloul de consolare, acolo unde câştigător a ieşit Pavel Holhoş.

Cât despre finala mare, duelul dintre Daniel Sitaş şi Cornel Florean a fost unul pe cinste. Chiar dacă între cei doi există o diferenţă de vârstă de 9 ani în favoarea lui Sitaş, meciul a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul.

Daniel Sitaş s-a impus cu 6 – 0, 6 – 1, însă, toate game-urile au fost foarte disputate.

N-a fost ziua lui Florean, dar un rol important în această victorie a fost şi tactica lui Sitaş care a jucat foarte mult la fileu, urcând acolo de fiecare dată când a avut posibilitate, fapt ce l-a incomodat pe Cornel Florean.

Una peste alta, a fost  o finală frumoasă şi un turneu reuşit. Totodată, după ce Mihai Grec a câştigat primul turneu de la Transilvania Tenis Club, iar Ana Carp s-a impus în primul turneu desfăşurat la cea mai modernă bază de tenis din judeţ, a venit rândul lui Daniel Sitaş să se impună în primul turneu de old-boys de la Transilvania Tenis Club.

Să spunem că în acest final de săptămână, Transilvania Tenis Club găzduieşte Christmas Trophy, însă, rezultatele acestui turneu le găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean din data de 30 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi