Connect with us

Actualitate

TRAGEDIE DE CRĂCIUN – FOTO și VIDEO. Un tânăr din Sălaj a accidentat mortal doi oameni ce se aflau pe trotuar

Tragedia s-a petrecut chiar în prima zi de Crăciun, în municipiul Baia Mare, la intersecția bulevardelor Traian cu Republici. Un tânăr de 27 de ani, din Letca, în timp ce conducea o autoutilitară a intrat într-un taxi parcat, iar în urma impactului taxi-ul a fost aruncat într-un stâlp. Trei pietoni aflaţi în zonă au fost luaţi în plin, iar doi dintre ei au decedat pe loc

O mare tragedie în prima zi de Crăciun, în Municipiul Baia Mare, în urma unui accident rutier produs de un sălăjean. Un tânăr de 27 de ani, din comuna Letca, în timp ce conducea o autoutilitară, a patruns pe contrasens la intersecţia bulevardelor Traian cu Republicii şi a intrat în plin într-un taxi parcat. În urma impactului, taxiu-ul a fost aruncat într-un stâlp de pe trotuar, iar în zonă se aflau trei pietoni, care au fost luaţi în plin.

Impactul a fost devastator, astfel că doi dintre pietoni au decedat pe loc. Se aflau pe trotuar în momentul impactului şi se pregăteau să urce într-un taxiu pentru a merge la colindat.

Șoferului vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă 27 ani din Letca, județul Sălaj, i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Din câte se pare, la sosirea primele rezultate la testare antidrog, şofeul a fost pozitiv la consum de cocaină.  Şoferul vinovat de moartea a doi oameni a mai fost implicat în patru accidente în 2020, el fiind şi condamnat la închisoare cu suspendare pentru furt.

Tânărul din comuna Letca a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: baiamare24.ro

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate