Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, mai tare ca Steaua, în topul celor mai ofensive echipe din Liga a III-a

În cele 10 etape, SCM Zalău a marcat 26 de goluri, la care s-au mai adăugat şi 3 goluri după victoria la “masa verde” cu CAO. Formaţia zălăuană este printre cele mai ofensive echipe din Liga a III-a şi are mai multe goluri înscrise chiar şi decât Steaua Bucureşti

SCM Zalău a terminaT turul de campionat cu o linie de clasament excelentă. În cele 10 etape a obţinut şapte victorii şi trei remize şi a strâns o zestre de 24 de puncte.

Nu a pierdut niciun joc şi se află în categoria celor şapte echipe din 100 care activează în Liga a III-a şi care în prima parte a sezonului nu au cunoscut gustul înfrângerii.

Atacul este punctul forte al echipei, SCM Zalău fiind cea mai ofensivă echipă din Seria a X-a, unde se remarcă şi la capitolul defensivă, având şi cele mai puţine goluri primite.

Formaţia zălăuană a marcat 26 de goluri, dar la acest număr s-au mai adăugat 3 goluri pe care le-a obţinut în urma victoriei la “masa verde” cu CAO Oradea. Cu 29 de goluri, SCM Zalău este în rândul celor mai ofensive echipe din Liga a III-a.

A reuşit să înscrie mai multe goluri chiar şi decât Steaua Bucureşti, liderul Seriei a IV-a, care în cele 10 etape a înscris de 24 de ori. Din cele 100 echipe de Liga a III-a, doar o singură echipă are mai multe goluri decât SCM Zalău. Este vorba de Dunărea Brăila, liderul din Seria a II-a, ce a înscris 32 de reuşite. Tot cu 29 de goluri se mai regăseşte Axiopolis Cernavodă, din Seria a III-a.

Echipele cu cele mai bune atacuri din Liga a III-a:

1. Dunărea Brăila – 32 de goluri (Seria I)

2. SCM Zalău – 29 (Seria X)

3. Axiopolis Cernavodă – 29 (Seria III)

4. Flacăra Horezu – 27 (Seria VII)

    Crişul Chişineu-Criş – 27 (Seria VIII)

    CSO Cugir – 27 (Seria IX)

5. Viitorul Şelimbăr – 26 (Seria VII)

    FCSB II – 26 (Seria IV)

    Ştiinţa Miroslava – 26 (Seria I)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL