Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vașvari în top. Fotbalistul zălăuan, inclus în echipa ideală a turului Ligii 1!

La finalul primei părți de campionat, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a turului, în care se regăsește și mijlocașul zălăuan ce evoluează cu succes la Sepsi. În cel mai bun 11 din tur, cei mai mulți jucători sunt de la FCSB

Muncă, seriozitate, continuitate în pregătire și evoluții sunt calitățile pe care ani la rând le-a arătat Gabriel Vașvari, care a ajuns unul dintre cei mai apreciați jucători din Liga 1. Joacă la acest nivel din 2013 și nu a fost an în care mijlocașul zălăuan să nu contabilizeze peste 30 de meciuri în prima ligă.

Și în 2020, Vașvari a fost la înălțime și a bifat peste 50 de meciuri pentru Sepsi. În turul campionatului 2020 – 2021 a evoluat în 12 partide, dintre care în 10 a fost integralist. A dat siguranță echpei sale prin jocul precis de la mijlocul terenului, dar în plus a reușit să marcheze și două goluri, dintre care unul de senzație, în partida cu Gaz Metan Mediaș.

Prestațiile sale din teren au fost apreciate și de Liga Profesionistă de Fotbal, care l-a inclus pe fotbalistul zălăuan în echipa ideală a turului Ligii 1.

În cel mai bun 11 din campionat, cei mai mulți jucători sunt de la FSCS, Iulian Cristea, Olimpiu Moruțan, Denis Mans și Florin Tănase. CFR are doi jucători, pe Ciprian Deac și Andrei Burcă, iar de la Craiova au fost incluși în primul 11 Bălașa și Cicâldău.

În acest top se mai află Vâlceanu de la Academica Clinceni și Constantin Budescu de la Astra.

În ce privește cei mai buni antrenori din tur, LPF i-a desemnat pe Leo Grozavu de la Sepsi și Ilie Poenaru de la Clinceni.

De când evoluează în Liga 1, Vașvari a bifat 248 de meciuri și a marcat 42 de goluri.

Iată echipa ideală anunțată de LPF:

Vâlceanu (Clinceni) – Bălașa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB)

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri, 30 decembrie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL