Connect with us

FOTBAL

Florin Pop, în topul celor mai buni sportivi din Sălaj

Fotbalistul de la SCM Zalău a fost constant în evoluţii, iar acest lucru a fost remarcat de către DJST Sălaj, care l-a inclus în clasamentul celor mai buni sportivi din judeţ, la probele olimpice. În acest top se regăseşte şi Raul Stanciu, golgheterul echipei

La finalul fiecărui an, DJST Sălaj răsplăteşte rezultatele obţinute de sportivii sălăjeni şi îi premiază pe remarcaţii de la sporturile olimpice şi cele neolimpice. 

Chiar şi în acest an marcat de pandemia de coronavirus, instituţia condusă de Adrian Fărcaş i-a premiat  pe cei mai buni sportivi sălăjeni, doar că din caza restricţiilor, obişnuita gală de permiere nu s-a mai putut organiza.

S-au întocmti la  fel ca şi în anii trecuţi două clasament, pentru sporturile olimpice şi cele neolimpice, iar în clasamentul de sporturi olimpice au intrat voleibalişti, handbaliste şi fotbalişti de la SCM Zalău şi Sportul Şimleu.

Liderul Seriei a X-a din Liga a III-a a avut doi remarcaţi în topul celor mai buni sportivi, la fel ca şi anul trecut, când în acest top s-au aflat Sebastian Duma şi Andrei Pop. De data aceasta, în topul sportivilor cu rezultate notabile la sporturile olimpice s-au aflat Raul Stanciu şi Florin Pop. Primul este golgheterul echipei cu şase goluri marcate, în timp ce Florin Pop a fost unul dintre cei mai constanţi jucători din echipă şi a jucat aproape în toate partidele. A dat siguranţă în jocul echipei şi toate aspectele sale pozitive au fost remarcate şi de către DJST Sălaj.

“Sunt fericit pentru nominalizarea în topul celor mai buni sportivi din Sălaj. Asta înseamnă că am făcut o treabă bună în teren, iar lumea a apreciat munca mea şi evoluţiile mele”, spune Florin Pop.

Fotbalistul a primit din partea DJST Sălaj o diplomă, o plachetă, dar şi un premiu în bani ce a constat în 300 lei. Aceleaşi premii le-au primit toţi ceilalţi sportivi din clasamente, de la locul 4 în jos.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL