Connect with us

BOX

Adrian Popuţea: “Sunt mândru de rezultatele obţinute de sportivii de la secţia de box”

Sportivii pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş au alcătuit exclusiv topul celor mai buni sportivi din anul 2020 de la CSM Zalău


După o carieră impresionantă de sportiv, în care a reuşit să adune peste 30 de medalii cucerite la Naţionale, Cupa României, Centura de Aur sau chiar la Campionatul European Studenţesc, în anul 2018, Adi Popuţea s-a retras şi şi-a îndreptat atenţia spre antrenorat.

A început ca şi voluntar la CSM Zalău, în anul 2013, iar de atunci a căutat în permanenţă să se perfecţioneze, iar împreună cu maeştrii Ioan Popa şi Ioan Dragoş au reuşit să dezvolte tot mai mult secţia de box de la CSM Zalău.

Începând din 2018, Popuţea s-a dedicat exclusiv antrenoratului, iar rezultatele încep să se vadă, pugiliştii, şi în special pugilistele, reuşesc să se remarce la fiecare ediţie de Campionat Naţional sau Cupa României.

Toate aceste reuşite au fost încununate la finalul acestui an de topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău, top alcătuit exclusiv din sportivi de la secţia de box, fapt pentru care, tânărul, dar ambiţiosul Adrian Popuţea nu poate decât să fie mândru.

“Am început ca şi voluntar la CSM Zalău în anul 2013, iar acum încep să se vadă roadele muncii pe care am depus-o împreună cu maestrul Dragoş. Boxul este într-o continuă schimbare, încerc să mă adaptez noilor planuri de antrenament şi sunt mândru de rezultatele obţinute de sportivii secţiei de box”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

Să menţionăm că CSM Zalău are cinci secţii sportive. Este vorba de box, atletism, tenis de câmp, tenis de masă şi radioamatorism.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX