Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, încântat de venirea atacantului de la Sânmartin. “Am convingerea că Sergiu Pop ne va ajuta”

Tehnicianul spune că SCM Zalău a căutat un atacant cu experienţă în pauza competiţională, dar a optat să-l transfere pe Sergiu Pop, golgheter la CSC Sânmartin. Paşca vede un plus în echipa sa şi speră ca noul jucător să se integreze cât mai rapid în echipă

SCM Zalău şi-a întărit ofensiva prin aducerea lui Sergiu Pop, un atacant de 30 de ani, care s-a aflat în atenţia echipei zălăuane şi anul trecut.

Golgheterul de la CSC Sânmartin vine sub Meseş într-un moment bun, în care echipa este pe primul loc şi se luptă pentru promovarea în Liga a II-a. Cel care a optat pentru aducerea atacantului din Bihor a fost antrenorul Marius Paşca care speră că odată cu venirea lui Sergiu Pop echipa sa să arate şi mai bine în ofensivă.

“Am purtat discuţii cu 2 – 3 jucători de profil ofensiv şi am considerat că este cel mai potrivit pentru noi, ţinând cont că în ultimii ani a activat tot în această serie şi a fost cel mai bun marcator al echipei din Sînmartin. Sper să se plieze cât mai repede pe jocul  nostru şi sunt convins că restul jucătorilor îl vor ajuta să se integreze cât mai rapid în sistemul nostru de joc. Am convingerea că ne va ajuta, dar este adevărat că iese din zona lui de confort de la CSC Sânmartin şi vine la echipa de pe primul loc. Sunt mulţumit de lotul pe care îl avem acum. Chiar dacă se anunţă un retur greu, din punct de vedere al exprimării echipei trebuie să arătăm mai bine”, spune Marius Paşca.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL