Connect with us

Actualitate

Start în cariera militară. Patru tineri au depus jurământul la sediul ISU Sălaj

Locotenent colonel Adrian Dobocan, le-a transmis un mesaj de bun venit în marea familie a salvatorilor sălăjeni, sg. maj. Barbuș Raul Ovidiu, sg. maj. Romitan Daniel, sg. maj. Țoc Raul Sergiu și sg. maj. Niculaș Gabriel Costel!


Patru absolvenți ai Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești, seria februarie-decembrie 2020, au depus în această dimineață la sediul ISU, jurământul militar.

Acest eveniment a reprezentat un moment unic din viața lor de militari și chiar dacă cadrul mai puțin festiv, în contextul perioadei mai dificile pe care o traversăm, nu a diminuat deloc intensitatea emoției pe care au trăit-o la rostirea jurământului militar.

La finalul activității, domnul locotenent colonel Adrian Dobocan, le-a transmis un mesaj de bun venit în marea familie a salvatorilor sălăjeni.

Le urăm mult succes în viață și în cariera militară! Felicitări dragi colegi sg. maj. Barbuș Raul Ovidiu, sg. maj. Romitan Daniel, sg. maj. Țoc Raul Sergiu și sg. maj. Niculaș Gabriel Costel!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate