Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj, speranţe mari pentru dezgheţarea competiţiilor în primăvară

Forul condus de Daniel Sabou şi-a redus la minim activitatea în acestă perioadă, însă va reveni în forţă în primăvară, când speră la îmbunătăţirea situaţiei epidemiologice care să permită pornirea campionatelor din judeţ. “Toţi aşteptăm cu nerăbdare să înceapă competiţiile. Sperăm ca această pauză forţată să se termine în primăvară”, spune Daniel Sabou

Au trecut nouă luni de când competiţiile pentru amatori, în speţă Liga a IV-a şi Liga a V-a sunt blocate din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Protocolul medical emis de FRF, MTS şi Ministerul Sănătăţii include testarea obligatorie pentru sportivi, tot la 14 zile, iar acesta a fost principalul impediment pentru care multe întreceri de la amatori nu au luat  startul în această toamnă.

Cum posibilităţile financiare a echipelor din Sălaj nu permit o astfel de cheltuială semnificativă şi AJF Sălaj a decis în toamnă să amână startul campionatelor din judeţ. Astfel, pauza forţată a ajuns deja la nouă luni, dar va mai dura până în primăvară.

În această perioadă, forul condus de Daniel Sabou şi-a redus la minim activitatea dar va reveni în forţă, în primăvară, când speră la îmbunătăţirea situaţiei epidemiologice, care să permită pornirea campionatelor.

“Toţi aşteptăm cu nerăbdare să înceapă competiţiile şi sperăm că această pauză forţată se va termina în primăvară. Era imposibil de respectat acel protocol medical pentru echipele din judeţ, astfel încât să se fi putut da drumul la competiţii”, spune Daniel Sabou, preşedintele de la AJF Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL