Connect with us

Social

DOVEZI: Despre cum judecătorii își “reneagă” propriile hotărâri judecătorești, iar cei care vor să le pună în executare intră în pușcărie

Cristian Terheș – europarlamentar din partea PNȚCD – trage un semnal de alarmă în ce privește justiția din România

Pentru pagina sa oficială de Facebook, europarlamentarul din Sălaj publică acte dintr-un dosar în care magistrații își “reneagă” unele hotărâri judecătorești!?


“Avocat: pentru ce se dezice [judecătorul] in prezent de aceasta hotarare si spune ca ar fi trebuit respinsa?
Judecator: Ati inteles gresit. Este posibil ca la momentul de fata sa fi avut o alta parere.

Avocat: Pe ce va intemeiati aceasta parere?
Judecator: Pe faptul ca SUNT SI EU OM si anii au trecut si am o varsta.” – extras din declaratia judecatorului Adrian Cojocaru in fata Curtii de Apel Brasov


Am explicat azi problemele din dosarul “Ferma Baneasa” ce tin de faptul ca DNA a acuzat mai multe persoane, inclusiv un avocat, ca au comis abuz in serviciu si s-au constituit in grup infractional organizat pentru ca au facut demersuri sa puna in executare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Link la finalul postarii.

O serie de persoane, inclusiv practicieni ai dreptului, mi-au scris pe privat spunand ca nu le vine sa creada ca ceea ce am scris in respectiva postare poate fi adevarat in Romania anului 2020.

Prin urmare, postez aici declaratiile de martori, date in fata DNA si a Curtii de Apel Brasov, a judecatorilor Adrian Cojoracu si Marius Ispas, din care reiese cum acestia isi reneaga propriile hotarari judecatoresti.

Pe baza acestor “renegari” a propriilor hotarari de la fond, hotarari ce au fost mentinute in apel si recurs, devenind definitive si irevocabile, DNA a sustinut ca cei ce le puneau in executare au incalcat legea, prin urmare trebuie sa mearga la puscarie.Postez așa:

 1. Declaratia de martor a judecatorului Adrian Cojocaru data la DNA Brasov; Sentinta de 2003 a judecatorului Cojocaru, care acum e renegata de acesta;
 2. Declaratia de martor a judecatorului Marius Ispas data la DNA Brasov;
 3. Declaratia de martor a judecatorului Adrian Cojocaru data la Curtea de Apel Brasov;
 4. Declaratia de martor a judecatorului Marius Ispas data la Curtea de Apel Brasov.

  Voi cum comentati faptul ca dupa 15 ani acesti judecatori isi reneaga propriile hotarari judecatoresti?

  Vezi AICI link la postarea precedentă.


  Cristian Terheș
  Europarlamentar PNȚCD

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social