Connect with us

FOTBAL

FOTO – Liviu Antal marchează și în viața personală. Fotbalistul s-a căsătorit azi, la Șimleu Silvaniei!

La finalul unui sezon de senzație, șimleuanul a punctat și în viața privată. Antal și-a unit destinele cu frumoasa Andrea Chirilă, cea cu care are o frumoasă idilă ce durează deja de câțiva ani

2020 este un an de referință pentru fotbalistul Liviu Antal. Evoluțiile foarte bune în tricoul formației FK Žalgiris i-au adus șimleuanului titlul de campion național în Lituania.

Totodată, jucătorul român a fost inclus în echipa ideală a campionatului din Lituania și a devenit cel mai bun marcator din istoria celor de la Zalgiris, înscriind și în cupele europene! Toate aceste performanțe notabile vin să concretizeze un sezon perfect.

Pentru fotbalistul în vârstă de 31 de ani, acest an rămâne ca un reper și în viața personală. În așteptarea unui al contract cu o altă formație, Antal înscrie în viața privată. Aceasta, deoarece Liviu Antal a făcut pasul cel mare în viață: s-a căsătorit civil cu Andrea Chirilă – frumoasa zălăuancă alături de care petrece de ani buni o frumoasă poveste de dragoste.

Cununia civilă a avut loc duminică dimineață, la Primăria orașului Șimleu Silvaniei, în prezența familiilor celor doi tineri, dar și a unor prieteni și apropiați.

Nouă – redacția Sportul Sălăjean și Știrile din Sălaj – nu ne rămâne decât să le urăm tinerilor însurăței CASĂ de PIATRĂ și tot ce își doresc în viață să li se îndeplinească!

Sursa foto: Ionuț Fechete

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL