Connect with us

FOTBAL

Sergiu Pop a devenit jucătorul lui SCM Zalău: “Îmi doresc să fac performanţă la acest club”

Dorit şi anul trecut de formaţia zălăuană, atacantul a ajuns la Zalău în această iarnă şi vine să pună umărul la promovarea în Liga a II-a. Sergiu Pop a jucat ultima dată la CSC Sânmartin, unde a fost golgheterul echipei, atât în tur, cât şi în campionatul trecut

De aproape o lună de zile, jucătorii de la SCM Zalău au intrat într-o binemeritată vacanţă de iarnă. Nu şi conducerea, care în această perioadă caută să întărească lotul şi să stabilească programul de pregătire până la reluarea campionatului.

În ce priveşte achiziţiile din această pauză competiţională, acestea nu vor fi la fel de numeroase ca şi anul trecut. Cum majoritatea jucătorilor au confirmat la SCM, lotul nu va suferi mari modificări. Totuşi, în linia ofensivă, antrenorul Marius Paşca a considerat că are nevoie de un jucător cu experienţă. Astfel s-a apelat la Sergiu Pop, atacantul de la CSC Sânmartin, care s-a mai aflat pe lista de achiziţii a Zalăului şi anul trecut.

De data aceasta, jucătorul de 30 de ani a fost convins să vină la Zalău, unde va avea ocazia să se bată cu SCM pentru promovarea în Liga a II-a. Sergiu Pop a devenit jucătorul lui SCM Zalău, cu care a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate, cu renegociere în vară.

Atacantul a venit cu intenţii clare de a ajuta Zalăul să promoveze în Liga a II-a şi speră să reuşească să marcheze cât mai multe goluri. Are în spate o serie de reuşite importante la CSC Sânmartin, unde a fost golgheterul echipei. Dacă în prima parte a sezonului a marcat şapte goluri, Sergiu Pop a avut un procentaj şi mai bun în  stagiunea trecută, încheiată după 16 etape, când atacantul a marcat 15 goluri!

“Am venit la Zalău cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, acela de a promova în Liga a II-a. SCM Zalău este un club bine organizat, cu oameni de calitate, care îşi doresc să facă performanţă. Aveţi un oraş frumos, care merită să aibă o echipă în Liga a II-a”, a spus Sergiu Pop la prezentarea oficială.

Sergiu Pop are experienţă şi la nivel de Liga a II-a, acolo unde a mai jucat pentru UTA Arad şi Luceafărul Oradea. În Liga a III-a a mai trecut pe la CS Zlatna, Unirea Floreşti, Unirea Jucu şi Şoimii Pâncota. A avut ocazia să joace şi pentru CFR Cluj, într-un meci din Cupa României, fiind promovat la prima echipă de către antrenorul Ioan Andone.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL