Connect with us

Actualitate

Soluţie pentru HoReCa pe timp de pandemie: igluuri încălzite

Se poate servi masa sau cafeaua în condiţii de siguranţă, aceste igluuri având o capacitate de maxim 5 persoane. Se fabrică în Arad, dar pot fi distribuite în toată ţara


Fără doar şi poate, domeniul HoReCa avut cel mai mult de suferit în această perioadă de pandemie.

Multe restaurante sau cafenele s-au închis, dar, unii administratori nici nu s-au gândit la aşa ceva şi au încercat să vină cu idei inovatoare pentru a-şi salva afacerea.

S-a încercat găsirea celor mai bune soluţii, iar în judeţul Arad s-a găsit o variantă.

Este vorba despre anumite structuri din aluminiu, acoperite cu folie de cristal transparentă, care seamănă foarte mult cu nişte igluuri, de aici şi denumirea aleasă.

Aceste igluuri din sticlă se construiesc la Pecica pe o structură de aluminiu produsă la Chişineu Criş, după cum informează colegii de la aradon.ro.

Capacitatea unui astfel de iglu este de 5 – 6 persoane, este încălzit, fiind potrivit pentru servirea mesei sau a cafelei pe timp de pandemie.

Radu Popa, un administrator de restaurant din Petroşani a optat pentru această variantă pentru a-şi salva afacerea.

„Ideea mi-a venit în urmă cu câţiva ani, atunci când a venit acea lege controversată a fumatului, când practic fumătorii nu aveau voie să mai fumeze în interior, dar am lăsat un pic în aşteptare acest proiect. Acum, ne-am reinventat cu aceste igluri. Lumea poate să consume în condiţii de siguranţă. Se dezinfectează iglurile după fiecare persoană care serveşte masa sau cafeaua. Aceste igluri se confecţionează în ţară şi sunt încălzite. Se pot distribui în ţară, prin firma noastră, la oricine doreşte să-şi salveze afacerea. Dăm un suflu nou afacerii, în condiţii de pandemie”, spune Radu Popa – administratorul restaurantului din Petroşani, pentru Mondo TV.

Afaceristul petroşănean a devenit distribuitor autorizat al acestor igluuri în mai multe judeţe.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate