Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari, gol de generic în Liga 1. VIDEO

Fotbalistul zălăuan a marcat cu o super execuţie din lovitură liberă, de la peste 30 m şi a deschis scorul în partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Sepsi, încheiată cu victoria covăsnenilor, scor 3 – 0. Este a doua reuşită din acest sezon pentru jucătorul din Zalău, care de când joacă în Liga 1 a ajuns la cife impresionante: 246 de jocuri şi 42 de goluri marcate


Goluri de “Champions League” în partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Sepsi Sf. Gheorghe din etapa a XIII-a a Ligii 1. Covăsnenii au câştigat cu 3 – 0 la Mediaş, iar drumul spre victorie a fost deschis de către Gabriel Vaşvari.

Fotbalistul zălăuan a deschis scorul în minutul 27 cu o super execuţie din lovitură liberă, de la pest 30 m, mingea oprindu-se în vinclu porţii apărate de portarul Buzbuchi.

“Mă bucur că mi-a reuşit acea execuţie şi mi-am ajutat echipa să obţină toate punctele în jocul de la Mediaş. A fost o victorie foarte importantă pentru noi, am acumulat 23 de puncte şi ne menţinem pe locul 4. Sperăm să terminăm sezonul regulat pe un loc de play-off”, a spus Vaşvari la finalul jocului.


A fost al doilea gol din acest campionat reuşit de Gabriel Vaşvari, care în cele 13 etape a jucat în 10 meciuri pentru Sepsi. În opt partide, mijlocaşul zălăuan a fost integralist şi a ratat doar trei meciuri din cauza unei accidentări.

Zălăuanul a mai marcat în meciul cu Poli Iaşi, când a făcut-o din lovitură de la 11 m.

Gabriel Vaşvari rămâne cel mai constant jucător de la Sepsi, formaţie care traversează o perioadă foarte bună şi se află pe locul 4, la doar patru puncte de podium. Sepsi are ca şi obiectiv calificarea în play-off, acolo unde a mai fost în urmă cu două sezoane.

“În spate este multă muncă, dar avem un grup unit. Am avut multe meciuri în care am fost conduşi, dar am reuşit să revenim, chiar să întoarcem rezultatul. Asta arată că avem un grup puternic. Este prea devreme să ne gândim la cupele europene, dar şi anul trecut am reuşit să jucăm finala Cupei, acum doi ani am mai fost în play-off. Acum o luăm pas cu pas, ne dorim să ajungem în play-off şi apoi vom vedea dacă vom putea să ajungem într-o cupă europeană. Însă e mult până acolo. Primul ţel este să prindem primele şase locuri. Este şi normal să avem astfel de pretenţii, fiindcă Sepsi este un club foarte bine organizat, unde oamenii îşi fac foarte bine treaba. Avem stabilitate şi condiţii foarte bune”, a mai spus zălăuanul.

După reuşita de la Mediaş, Gabriel Vaşvari a ajuns la 42 de goluri în Liga 1. Multe dintre ele au fost reuşite din penalty, capitol la care zălăuanul a demonstrat că este un specialist.

Fotbalistul ajuns la 34 de ani are 246 de meciuri în Liga 1, eşalon în care activează din 2013. FC Botoşani, Poli Timişoara şi Sepsi Sf. Gheorghe sunt echipele la care a jucat Vaşvari până acum în prima ligă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL