Connect with us

BOX

Pugilista Margareta Hidigan şi culturistul Elias Rad, cei mai buni sportivi ai Sălajului în anul 2020!

Pugilista de la CSM Zalău şi culturistul de la CS Alfa Zalău ocupă locul 1 în clasamentul celor mai buni sportivi din judeţ la probele olimipice, respectiv neolimpice, în topul alcătuit de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret


A fost un an special, în care sportul a fost trecut în plan secund, în special între lunile martie – iunie. Treptat, sportivii au revenit în competiţii, astfel că la final de an, la fel cum ne-am obişnuit în ultimii ani, DJST Sălaj a întocmit clasamentele celor mai buni sportivi din judeţ.

Spre deosebire de alţi ani, în 2020 s-a optat pentru alcătuirea a două clasamente, la sporturi olimpice şi sporturi neolimpice, renunţându-se la clasamentul pe echipe.

Totodată, clasamentele din acest an reprezintă o premieră, pe primul loc aflându-se nume noi. Dacă în ultimii trei ani, Paula Todoran şi Iulia Cliţan au fost fruntaşe, de această dată, cei mai buni sportivi ai judeţului sunt Margareta Hidigan – (box – sporturi olimpice) şi Elias Rad (culturism – sporturi neolimpice).

În continuarea clasamentului sporturilor olimpice se află luptătoarea Casiana Tişea şi pugiliştii Diana Tănăsescu şi Răzvan Cristea, cei care ocupă poziţia secundă.

Podiumul sporturilor olimpice este compeltat de mai mulţi sportivi. Este vorba despre tenismenii Patrik Bolduţ, Oana Flonta, Cezara But, Ioana Lung, voleibaliştii Ivan Kostic, Leo Dall Bosco, handbalistele Raluca Kelemen, Alexandra Dindiligan şi fotbaliştii Raul Stanciu, Florin Pop şi Paul Cosma.

În ceea ce priveşte clasamentul sporturilor neolimpice, pe locul secund se află Ana Popescu de la CS Terra Kid Zalău, în timp ce podiumul este completat de Iulia Cliţan, de la acelaşi club.

DJST Sălaj va acorda şi mai multe premii speciale.

Mai multe detalii, precum şi clasamentele complete, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX