Connect with us

Administraţie

TRAGEDIE. Consilierul primarului din Zimbor a decedat subit la doar 42 de ani!

Doliu în comuna Zimbor. Marian Podar, unul dintre cei mai apreciaţi oameni din Primărie, s-a stins brusc din viaţă în cursul zilei de duminică


Tragedie în comuna Zimbor. Unul dintre cei mai apreciaţi oameni din Primărie s-a stins din viaţă subit la vârsta de 42 de ani.

Marian Podar era consilierul primarului, fiind angajat în cadrul Primăriei Zimbor de câţiva ani, iar în trecut a fost şi șef la Direcţia Agricolă.

La Zimbor, era omul de nădejde al primarului Gabriel Mureşan, fiind un real sprijin pentru acesta.

Nu ştia să fi avut probleme de sănătate mai grave. Din păcate, în cursul zilei de duminică, ar fi suferit un infarct şi a decedat acasă, fiind găsit de către mama sa.

În momentul sosirii echipajului medical, Marian mai avea puls, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

“Sunt momente dificile şi este o pierdere grea pentru comuna Zimbor, nu doar pentru familie sau Primărie. Pentru mine a fost un real sprijin şi m-a ajutat foarte mult. A fost un om muncitor”, spune primar Gabriel Mureşan, cu durere în suflet.

Marian Podar era tatăl unui băiat, dar era divorţat. Născut la data de 4 decembrie 1978, Marian tocmai ce a împlinit 42 de ani, pentru ca la mai bine de o săptămână distanţă să aibă loc această tragedie.

Slujba de înmormântare va avea loc marţi, de la ora 12.00 la capela din localitatea Zimbor.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie