Connect with us

Social

FOTO-VIDEO. Plâng profesorii la un liceu din municipiul Zalău

Impresionați de gestul făcut de elevii unei clase de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” din municipiu, cadrele didactice au plâns la figurat, dar și la propriu!?

La fel ca și în alte domenii, educația din România a suferit foarte mult în această perioadă de pandemie, atât în plan uman, cât și în ce privește procesul de învățământ. Se termină anul 2020 și, dacă ne uităm în spate, vedem că elevii și profesorii au avut în acest an o activitate normală de doar vreo… 3 luni.

Sigur, cursurile școlare au fost reluate, dar se desfășoară în mediul online. Și, pe acest subiect, cele mai multe păreri sunt negative…

În această perioadă de monotonie, în care sentimentele și trăirile sufletești se măsoară doar în mediul online, o clasă de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău a ieșit din tipare.

Elevii clasei a X-A – diriginte Mihaela Opre – și-au uimit dascălii. Copiii au ținut să își arate sentimentele și atașamentul față de cei care pun atâta suflet pentru educația lor. Astfel, la începerea orelor în mediul online, fiecare elev ținea în mână câte o planșă pe care erau scrise mesaje din inimă: „Vă iubim”, „Vă mulțumim!!!”, „Vă mulțumim pentru tot”.

Noi suntem colectivul clasei a X-a A al Liceului Gheorghe Șincai, specializarea educatori-învățători, care ne-am mobilizat să ne arătăm recunoștința față de cadrele noastre didactice, pentru efortul depus. Având în vedere situația în care ne aflăm, trecând în mediul online, distanțarea față de colegi și profesori ne-a făcut să recurgem la acest gest. Astfel, ne-am manifestat admirația, respectul și mulțumirea față de eroii din spatele online-ului. Ochii care nu se văd se uită, dar nu și ochii profesorilor, care vor rămâne întipăriți în mintea noastră. Și, totuși, uite câte emoție putem transmite cadrelor didactice, prin intermediul ecranelor”, este mesajul emoționant dat de Antonia Crișan, una dintre eleve în ce privește gestul facut de ea și colegii ei.

Gesturile făcute de niște copii de 15-16 ani i-au impresionat și i-au emoționat până la lacrimi pe profesori.

Profesorii plâng la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău. La propriu și la figurat…

@patrydeea

#foryou #fyp #foryoupage #tiktok 😍

♬ original sound – |1.3k|zoe followed🥰

@antonia_crisan12

Vă iubim! ❤️🥺 #foryou #fy #JingleLays #foryoupage #online #pedagogic #teachers

♬ original sound – Aesthetic Babe🥀 – Aesthetic Babe🥀

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social