Connect with us

Actualitate

SPECIAL. Sute de suflete, încălzite de bunătatea unor tineri cu suflet mare din Jibou

Crăciunul ar trebui sa fie intotdeauna un prilej de fericire si nerăbdare pentru copilașii din întreaga lume. Asadar, ca lunile de iarna sa fie trăite ca intr-o poveste, atenția noastră trebuie sa fie îndreptată si către familiile mai putin norocoase.

Din păcate, enorm de multe familii din Romania nu au avut parte niciodata de un Craciun in adevăratul sens al cuvântului.

Atunci cand nu ai resurse din ce sa pui ceva de mâncare pe masa, cand apa trece prin acoperiș iar vântul bate nemilos prin căsuțele subrede sau cand toate hainele sunt vechi si rupte, atmosfera Sarbatorilor de iarna piere in fata grijilor de adult cu care acesti copilași se confrunta.

Trist este ca se confruntă in fiecare zi, nu doar de sărbători..

Un grup de tineri mărinimosi s-au gândit ca în prag de sărbători sa ducă în câteva sute de suflete bucurie și speranță.

Aceste suflete au constat in 30 de copii din cadrul caselor de tip familial din satele Someş Odorhei + Inău si in 50 de familii din satul Someș Odorhei + comuna Garbou, județul Sălaj.

Actiunea “Ajutoarele lui Moș Crăciun” presupune colectarea de alimente neperisabile, dulciuri, haine & încălțăminte in stare bună , rechizite, jucării, produse de igienă sau orice alte daruri cu care putem sa dam o mana lui Moș Crăciun.

Astfel, in urma acestui minunat proiect s-au adunat alimente, articole vestimentare, rechizite, produse de igiena,electrocasnice,un calculator și o mulțime de jucarii.

“Am ramas plăcut surprins de rezultatele obținute, de generozitatea oamenilor si spiritul civic de care acestia au dat dovada, iar cu aceasta ocazie dorim sa le mulțumim din suflet tuturor celor care au contribuit cu donații și care au ajutat la finalizarea cu succes a acțiunii.

Persoanele enumerate mai sus, cu siguranță vor avea sărbători mai frumoase și mai luminate, datorita vouă!

Felicitări tuturor pentru mobilizare!

Dumnezeu sa vă răsplătească înzecit!

VĂ DORIM SĂ AVEȚI SĂRBĂTORI FRUMOASE ȘI UN AN NOU PLIN DE REALIZĂRI SI ZILE CU ZAMBETE!”, spune Puiu Unguraş, cel care a fost “moşul” acestei acţiuni.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate