Connect with us

Actualitate

O adolescentă de 18 ani ar fi provocat accidentul mortal de pe Meseş!

Şoferiţa autoturismului care intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară este din judeţul Satu Mare, iar în urma impactului, o femeie în vârstă de 49 de ani – pasager în autoturismul condus de tânără – a decedat pe loc


Din păcate, lipsa de experienţă a şoferiţei din Satu Mare şi-a spus cuvântul, iar în timp ce se îndrepta spre Cluj-Napoca, autoturismul condus de aceasta a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 49 de ani.

“Vineri, 11 decembrie, o adolescentă de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, pe direcția Zalău – Cluj Napoca, la km 77+700 m, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care circula din sensul opus”, ne-a declarat Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 49 de ani și rănirea altor două persoane, toate pasagere în mașina condusă de adolescentă.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate