Connect with us

Actualitate

Faptă bună de Crăciun. Ajut-o pe Sofia, fetiţa ce şi-a pierdut mama şi care suferă de o boală incurabilă

Micuţa în vârstă de 4 anişori are nevoie de această pompă care i-ar uşura chinul celor cinci injecţii pe zi, injecţiie care i-au produs noduli pe picioruşe


În fiecare an, copiii aşteaptă cu nerăbdare luna decembrie, pentru că este luna în care Moş Crăciun vine în vizită şi împarte daruri pentru cei mici. Unii visează tablete, alţii playstation sau poate un telefon mobil.

Dar, din păcate, dincolo de aceste dorinţe superficiale, tot ce îşi doreşte Sofia, o fetiţă de 4 anişori, este o pompă de insulină wireless.

Problemele micuţei au început în urmă cu doi ani, odată cu dispariţia prematură a mamei sale, care a decedat în anul 2018 în urma unei afecţiuni congenitale.

Tatăl George a rămas să aibă grijă de Sofia, cât şi de Elisa, sora ei mai mare.

Micuţa a suferit o traumă atunci, traumă care avea să-i lase urme adânci, astfel că un an mai târziu de la dispariţia mamei sale, Sofia a fost diagnosticată cu diabet insulino-dependent, o boală incurabilă şi foarte dureroasă pentru o fetiţă de 4 anişori.

Are nevoie de cinci injecţii pe zi, un chin care deja i-a creat noduli pe picioruşe.

George a fost ajutat de mama sa pentru a-şi creşte fetele, dar o nouă tragedie a avut loc, iar bunica Sofiei a decedat. A fost singurul ajutor al lui George, după dispariţia soţiei sale.

Este luna cadourilor, dar tot ce îşi doreşte Sofia de Crăciun este pompa de insulină wireless, pompă care i-ar uşura chinul.

Pentru asta, George – tatăl Sofiei, are nevoie de 5.500 de lei, bani cu ajutorul cărora ar putea să achiziţioneze acel aparat.

Însă, eforturile financiare nu se opresc odată cu achiziţionarea aparatului, deoarece ulterior vor fi costuri lunare de aproximativ 1.180 de lei.

Cei cu suflet mare şi care au posibilitate, pot să doneze în contul lui George, deschis la BRD.

Cont: RO61BRDE320SV09231703200 (titular George Lazăr)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate