Connect with us

FOTBAL

Atacantul Sergiu Pop aşteptat AZI la SCM Zalău

Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar golgheterul de la CSC Sânmartin va veni joi la Zalău pentru a semnat contractul cu SCM

Dacă în iarna trecută, cât şi în vară, SCM Zalău a apelat la multe achiziţii, în această pauză competiţională, sub Meseş nu vor veni jucători mulţi. Liderul Seriei a X-a nu are în plan să facă multe transferuri, mai ales că are un lot competitiv pe mâna căruia vrea să meargă şi în a doua parte de campionat, când sălăjenii vor lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Pentru un astfel de obiectiv, SCM Zalău consideră că are nevoie de un atacant de valoare şi l-a ofertat din nou pe Sergiu Pop,  de la CSC Sânmartin. Dorit sub Meseş şi anul trecut, Sergiu Pop pare acum hotărât să dea curs ofertei de la SCM Zalău. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar fotbalistul este aşteptat joi la Zalău pentru a semna cu SCM.

“Vin la Zalău cu gânduri mari şi îmi doresc să ajut echipa să promoveze în Liga a II-a. Împreună cu viitorii colegi cred că putem îndeplini obiectivul clubului”, spunea Sergiu Pop.

 Dacă va promova cu SCM Zalău, atacantul va avea ocazia să joace din nou în Liga a II-a, eşalon în care a mai evoluat la UTA şi Luceafărul Oradea. În ultimii ani, atacantul a fost la CSC Sânmartin, unde a fost  cel mai bun marcator al echipei.

În sezonul trecut a reuşit 15 goluri în 14 etape, iar în această toamnă a marcat şapte goluri în cele opt partide disputate la Sânmartin. El a fost artizanul calificării în 16-zecimile Cupei României, marcând o triplă în poarta echipei din Liga a II-a, ACS FC Recea.

Sursa foto: Bihon.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL