Connect with us

Actualitate

FOTO. Acţiune inedită. Moş Nicolae a lăsat sania pentru Jeep-ul din Vîrşolţ

Acţiunea inedită a avut loc la data de 6 decembrie, atunci când moşul a vizitat copiii din satele Vîrşolţ, Recea şi Recea Mică. Cei mici s-au bucurat când l-au văzut pe moşul, iar cei care au dorit, au putut şi să se fotografieze alături de acesta


De la o idee inedită a ieşit un eveniment superb şi o acţiune reuşită. Totul a pornit de la un gând al doamnei educatoare de la Şcoala din Vîrşolţ, care împreună cu Melinda Dragoş din cadrul Primăriei au pus la cale un plan care avea să fie deliciul copiilor.

Mai exact, pe 6 decembrie, în ziua de Sfântul Nicolae, moşul a cutreierat străzile comunei Vîrşolţ pentru a duce daruri celor mici. Moşul de la Vîrşolţ a fost unul special, care nu a venit cu sania, ci cu… Jeep-ul.

Cocoţat pe platforma autoutilitarei, Moş Crăciun a salutat toţi copiii din comună şi chiar s-a oprit pentru fotografii. A dăruit daruri micuţilor din Vîrşolţ, Recea şi Recea Mică, fapt ce i-a încântat pe cei mici.

Totul s-a desfăşurat în deplină siguranţă, fiind o acţiune reuşit şi care a adus zâmbetul pe buze atât celor mici, cât şi părinţilor.

“Ideea a pornit de la doamna educatoare, iar împreună am organizat această acţiune. Ne-am gândit să organizăm ceva pentru copii, deoarece în această perioadă li se cam fură din copilărie. Cu ajutorul unei mămici am făcut rost de un Jeep cu care ne-am putut deplasa pe străzile principale din toate satele comunei, iar copiii au avut şansa să-l întâlnească pe Moş Nicolae”, spune Melinda Dragoş, inspector în cadrul Primăriei Vîrşolţ.

De precizat că în fiecare an se organiza un eveniment deosebit în care copiii aveau şansa să-l întânlească pe Moş Nicolae. De obicei, întâlnirea avea loc la Căminul Cultural sau la sediul Primăriei Vîrşolţ, sub forma unei serbări.

“Cum situaţia epidemiologică actuală nu ne permite realizarea unui astfel de eveniment, atunci am optat pentru un alt mod, aşa am ajuns la ideea să meargă moşul în fiecare sat”, spune Melinda.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate