Connect with us

FOTBAL

Situaţie incertă pentru atacantul Codruţ Ardelean

Atacantul şimleuan şi-a găsit un loc de muncă şi în ultima perioadă nu a mai prea putut fi prezent la antrenamentele echipei, astfel că în perioada următoare se va lua şi o decizie asupra situaţiei jucătorului


Codruţ Ardelean este unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care i-a propus Şimleul în ultimii ani. 

La nici 17 ani, fotbalistul făcea parte din lotul celor de la FC Silvania, pe vremea când echipa şimleuană evolua în Liga a II-a.

A mai evoluat la FC Zalău în Liga a III-a, însă accidentările i-au dat mari bătăi de cap talentatului atacant, astfel că acesta nu şi-a putut atinge potenţialul maxim.

Părea că este într-o revenire de formă, fiind golgheterul echipei în Liga a IV-a, însă anumite probleme de sănătate l-au scos din circuit în startul sezonului.

Între timp, Codruţ şi-a revenit, doar că o schimbare în plan personal avea să-l afecteze pe plan sportiv.

Mai exact, atacantul Şimleului s-a angajat, fapt pentru care în ultima perioadă nu a mai putut fi prezent la antrenamentele echipei, iar asta l-a costat, nefiind selectat de antrenorul George Zima pentru ultimele meciuri oficiale din campionat.

“Cu Codruţ este o problemă pentru că el şi-a găsit un loc de muncă şi în ultima perioadă nu prea a mai putut să vină la antrenamente. Deocamdată nu am luat nicio decizie, dar urmează să avem o discuţie cu el, dar va fi greu să ne putem baza pe el”, spune George Zima.

Având în vedere că Sportul Şimleu s-a despărţit deja de Dan Martin, în cazul în care conducerea clubului va decide să nu continue înţelegerea cu Codruţ Ardelean, atunci cel mai probabil, gruparea de sub Măgura va căuta opţiuni pentru a întări ofensiva rămasă şubredă.

Cel mai probabil, în zilele următoare cele două părţi se vor întâlni pentru a lua o decizie asupra situaţiei jucătorului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL